Stilguide för Trustpilots marknadsföringsmaterial

Denna funktion ingår i Standard-paketet.

Denna funktion ingår i paketen Plus, Premium, Advanced och Enterprise.

När du har laddat ner vårt marknadsföringsmaterial kan du anpassa materialet till ditt företags marknadsföring och kampanjer på sociala medier. Följ dessa riktlinjer för att få ut mesta möjliga av vårt marknadsföringsmaterial.

Du kan ladda ner allt vårt marknadsföringsmaterial genom att logga in på ditt företagskonto. Läs mer om det här

Logotyp

Du kan använda Trustpilots logotyp var du vill, som t.ex. på påsar, lådor, annonsbanners, skyltar, i digital reklam och på din webbplats. Vi rekommenderar en minimibredd på 72 px i digital form och 20 mm i tryck.

Vår primära logotyp

Du bör som utgångspunkt alltid välja vår primära logotyp.

Trustpilots primära logotyp

Sekundära eller enfärgade logotyper

I vissa fall går det inte att använda vår primära logotyp, och vi har därför även tagit fram en enfärgad version. Använd bara vår sekundära eller enfärgade logotyp om du måste.

Trustpilots sekundära logotyp

Marginal

Runt vår logotyp har vi lagt till en marginal som är hälften så bred som stjärnan. Placera inte några andra grafiska element, text, eller bilder i detta område.

Exempel på säkerhetsmarginal runt Trustpilot-logotyp

Stjärnbetyg

Du kan använda Trustpilot-stjärnor på vad du vill. Trustpilot-stjärnorna finns i fem olika färger som representerar stjärnbetygen 1-5, inklusive halva stjärnor.

Trustpilot-stjärnor

Ikoner för sociala medier

Trustpilot-stjärnan kan användas fristående, men bara som en social medie-ikon.

Trustpilots sociala medier-ikoner

Generella riktlinjer

Följ dessa generella riktlinjer för att anpassa och implementera vårt marknadsföringsmaterial på bästa sätt.

• Typografi. Vi använder Helvetica Neue Medium.
  • Färg. Vår varumärkesfärg är mörkblå #000032.
  • Bakgrund. Undvik röriga bakgrunder som tar fokus från materialet.

Missbruk

Vårt marknadsföringsmaterial utformades för att användas exakt som det är. Tänk på att inte ändra eller redigera materialet på något sätt.

Kolla gärna in vår Brand Hub här för mer information om hur du på bästa sätt använder Trustpilots marknadsföringstillgångar.