Stilguide för Trustpilots marknadsföringsmaterial

Denna funktion ingår i Standard-paketet.

Uppgradera nu

När du har laddat ner vårt marknadsföringsmaterial kan du anpassa materialet till ditt företags marknadsföring och kampanjer på sociala medier. Följ dessa riktlinjer för att få ut mesta möjliga av vårt marknadsföringsmaterial.

Du kan ladda ner allt vårt marknadsföringsmaterial genom att logga in på ditt företagskonto. Läs mer om det här

Logotyp

Du kan använda Trustpilots logotyp var du vill, som t.ex. på påsar, lådor, annonsbanners, skyltar, i digital reklam och på din webbsida. Vi rekommenderar en minimibredd på 72px i digital form och 20mm i tryck.

Vår primära logotyp

Du bör som utgångspunkt alltid välja vår primära logotyp.

Trustpilots primära logotyp

Sekundära eller enfärgade logotyper

I vissa fall går det inte att använda vår primära logotyp, så vi har även tagit fram en enfärgad version. Du bör enbart använda vår sekundära eller enfärgade logotyper om du inte har några andra möjligheter.

Trustpilots sekundära logotyp

Marginal

Runt vår logotyp har vi lagt till en marginal som är hälften så bred som stjärnan. Placera inte några andra grafiska element, text, eller bilder i detta område.

Exempel på säkerhetsmarginal runt Trustpilot-logotyp

Stjärnbetyg

Du kan använda Trustpilot-stjärnor på vad du vill. Trustpilot-stjärnorna finns i fem olika färger som representerar stjärnbetygen 1-5, inklusive halva stjärnor.

Trustpilot-stjärnor

Ikoner för sociala medier

Trustpilot-stjärnan kan användas fristående, men bara som en social medie-ikon.

Exempel på Trustpilots sociala medier-ikoner

Generella riktlinjer

Följ dessa generella riktlinjer för att anpassa och implementera vårt marknadsföringsmaterial på bästa sätt.

• Typografi. Vi använder Helvetica Neue Medium.
  • Färg. Vår varumärkesfärg är mörkblå #000032.
  • Bakgrund. Undvik röriga bakgrunder som tar fokus från materialet.

Missbruk

Vårt marknadsföringsmaterial utformades för att användas exakt som de är. Undvik att misstolka, ändra eller redigera materialet på något sätt.

Obs: Du kan läsa mer om anpassning av vårt marknadsföringsmaterial här.

Föregående Trustpilots marknadsföringsmaterial