Kom igång med Trustpilots appar och integrationer Följ

Trustpilot har ett stort urval av widgets, appar och integrationer som är lätta att implementera och inte kräver en massa teknisk kunskap.

För att komma igång loggar du in på ditt företagskonto, går till Integrationer och väljer vilken typ av integration du vill använda. Besök App-sidan för mer information.

Här följer några exempel på integrationer som Trustpilot erbjuder:

TrustBox-widgets

TrustBoxarna är Trustpilots egna widgets - självständiga applikationer som erbjuder det snabbaste och enklaste sättet att visa upp dina Trustpilot-omdömen och -betyg på din webbsida. De är lätta att implementera, och varje TrustBox har sin unika uppsättning funktioner och konfigureringsalternativ.

Om du vill veta mer, gå till vårt TrustBox-bibliotek och bläddra bland alla tillgängliga TrustBox-widgets, eller läs våra support-artiklar om hur du kommer igång.

Magento-appen

Med Magento-appen bjuder du snabbt och smidigt in dina kunder till att skriva företagsomdömen (eller både företags- och produktomdömen) på Trustpilot. Denna enkla lösning ger oss tillgång till all den data från din Magento-webbutik som vi behöver för att kunna utlösa omdömesinbjudningar till dina kunder. För mer information, läs vår Guide: Magento-appen.

WooCommerce-appen

WooCommerce-appen är en annan inbjudningsapp som tillåter Trustpilot att hämta nödvändig data direkt från din WooCommerce-webbutik och vidarebefordra den till vår inbjudningstjänst, så att du kan automatisera utskickandet av inbjudningar till att skriva företagsomdömen (eller både företags- och produktomdömen). För mer information och steg-för-steg-instruktioner till installationen, läs vår Guide: WooCommerce-appen.

Shopify-appen

Shopify-appen är en inbjudningsapp som kopplar samman Trustpilot med din Shopify-webbutik så att du kan samla in företags- och/eller produktomdömen automatiskt. För mer information om hur du kommer igång, läs vår Guide: Shopify-appen.

Big Commerce-appen

BigCommerce-appen ger Trustpilot tillåtelse att hämta all nödvändig data direkt från ditt företags webbutik och vidarebefordra denna till våra inbjudningstjänster. För mer information om hur du kommer igång, läs vår Guide: BigCommerce-appen.

Zapier-appen

Trustpilots Zapier-app är en webbapplikation som kopplar samman Trustpilot med andra webbappar (t.ex. Salesforce, MailChimp, Zendesk, BigCommerce m.fl.) för att hjälpa dig att automatisera dina omdömesinbjudningar. I vår artikel om Trustpilots Zapier-app och i våra Frågor och svar om Zapier kan du läsa mer om hur du kommer igång.

Zendesk-appen

Genom att integrera Zendesk med Trustpilot kan du effektivisera din kundservice och hantera dina kundomdömen på ett smidigt sätt. Du får möjlighet att hantera alla dina omdömen från ett och samma ställe, vilket innebär att dina medarbetare kan interagera med dina företagsomdömen utan att behöva logga in på ditt Trustpilot-konto eller ens byta workflow. För mer information, läs våra Frågor och svar om Trustpilot-Zendesk-integreringen.

Hootsuite-appen

Med Hootsuite-appen förbättrar du enkelt din sociala medie-strategi genom att använda autentisk kundfeedback. Följ, besvara och dela dina omdömen på alla dina sociala nätverk med ett enda klick. För mer information, läs vår Guide: Implementering av Trustpilot Reviews-appen i Hootsuite.

API-integrationer

Trustpilots REST API ger dig som företagskund eller partner möjlighet att bygga din egen skräddarsydda integration mellan Trustpilot och ditt befintliga system, t.ex. CRM, din webbsida eller andra verktyg. Våra API:er ger dig tillgång till allt tillgängligt innehåll på vår konsumentsida, trustpilot.se, och möjlighet att automatisera insamlandet av omdömen, skapa skräddarsydda widgets eller integrera Trustpilot med dina egna system.

Läs mer om hur du kommer igång med Trustpilots API och spana in vår utvecklardokumentation på developers.trustpilot.com.