Så här samlar du in produktomdömen med WooCommerce

WooCommerce-appen ger dig möjlighet att bjuda in dina kunder till att lämna Produktomdömen på Trustpilot.

När du installerar WooCommerce-appen kan du aktivera denna funktion genom att välja Ja till att inkludera en Produktomdömes-inbjudan:

Dessa inbjudningar innehåller länkar som gör det möjligt för kunderna att skriva kombinerade företags- och produktomdömen.

Du kan välja att skicka ut inbjudningarna omedelbart eller så kan du ange fördröjningstiden från det att du får en beställning till det att inbjudan ska skickas ut.

Läs artikeln Guide: WooCommerce-appen för mer information om hur du installerar WooCommerce-appen.