Så här samlar du in produktomdömen med Magento, WooCommerce, BigCommerce och Shopify

Du kan skicka ett e-mail till varje kund, med en inbjudan till att skriva ett företags- och produktomdöme, med Trustpilots Magento, WooCommerce, Shopify och BigCommerce apps.

Du kan aktivera den här funktionen genom att välja ja under produktinbjudningar, när du ställer in din app.

I dina inbjudningar finner dina kunder en länk som de kan klicka på, för att skriva ett företags- och produktomdöme.

Du kan välja att skicka dina inbjudningar omedelbart eller genom att ange en fördröjningsperiod, som bestämmer hur lång tid det går från det att du tar emot en ny beställning, tills du skickar inbjudan.

Läs dessa guider för att få mer detaljer om varje app: