Sidan för företagsomdömen

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Enhance.

Skaffa modulen

På sidan för företagsomdömen på ditt företagskonto kan du filtrera, exportera och hantera alla dina företagsomdömen.

När ett företagsomdöme publiceras på din företagsprofil kommer du också kunna hitta det på ditt företagskonto, genom att välja Omdömen > Företagsomdömen.

Obs: Om ditt företag inte fått något företagsomdöme ännu visar din sida för företagsomdömen tips på hur du bjuder in dina kunder, samt exempel på hur företagsomdömen kan se ut.

Filtrera företagsomdömen

Alla omdömen på sidan för företagsomdömen visas i kronologisk ordning. Du kan lägga till ett filter för att filtrera eller söka efter dina omdömen.

1. Gå in på ditt företagskonto > Omdömen > Företagsomdömen.

1. Använd sökrutan för att hitta ett specifikt omdöme, eller ange ett filter för Stjärnbetyg, Svar, Datum, Plats, Rapportering, Hitta användare, Taggar eller Källa under Inkorg.

1. Välj ett filter och klicka sedan på Använd i rullgardinsmenyn.
Obs: Du kan använda flera filter samtidigt.
  1. För att ta bort ett filter väljer du det och klickar på därefter på Rensa i rullgardinsmenyn. För att ta bort samtliga filter klickar du på Rensa alla.

Exportera företagsomdömen

Genom att exportera omdömen som en .csv-fil kan du enkelt få tillgång till dem utanför ditt företagskonto.

Obs: Du kan exportera alla omdömen samtidigt, både med och utan filter.
  1. Gå in på ditt företagskonto > Omdömen > Företagsomdömen. Klicka på exportera längst upp till höger.
  2. Välj ett datumintervall, eller lägg till ett anpassat datumintervall genom att klicka på Anpassad > datum. Klicka därfter på Använd.
  3. Klicka på Ladda ner .csv-fil

Mer information om omdömeslämnaren

Vill du veta mer om en omdömeslämnare? På din sida för företagsomdömen kan du se omdömeslämnarens plats och omdömen genom att klicka på användarnamnet i omdömet i fråga. Du kan också se omdömeslämnarens e-mailadress om du skickat en omdömesinbjudan till personen i fråga. För att komma i kontakt med omdömeslämnaren och be om ytterligare information, kan du istället använda vår funktion Hitta användare.

Hitta ett referensnummer

Med ett referensnummer kan du identifiera kunder till ditt företag. Om du ber en omdömeslämnare att ange ett referensnummer, kan du hitta numret i omdömet i fråga på din sida för företagsomdömen.

Hitta en omdömeskälla eller omdömesetikett

En omdömeskälla och omdömesetikett visar varifrån ett omdöme kommer samt vilken insamlingsmetod som använts. Omdömesetiketter kan ses av alla besökare på din företagsprofil, medan omdömeskällor endast är synliga för företag på sidan för företagsomdömen.

Det här kan du också göra på sidan för företagsomdömen

Besvara omdömen

Dela omdömen

Tagga dina omdömen

Rapportera omdömen

Få en överblick över dina rapporteringsaktiviteter