Företagsomdömessidan Följ

Sidan med omdömen på din företagsprofil ger dig en detaljerad insikt om dina kunders omdömen. Bland annat så ger den dig möjlighet att hantera dina omdömen, besvara omdömen från dina kunder och dela dina omdömen på sociala medier.

Identifiera omdömet och granskaren

Källan till omdömet: Det finns fyra olika källor till omdömet: Tre av dem kommer direkt från Trustpilots inbjudningsfunktioner: Kickstart, Automatisk Feedback Service och Unika länkar. Den fjärde källan är organisk: här har användaren själv loggat in och skrivit omdömet utan att först vara inbjuden av det granskade företaget.

Granskarens profil: Genom att klicka på granskarens namn, kommer du att kunna se information om granskaren (t.ex. land, språk, bild, etc). Om omdömet är organiskt kommer granskarens e-mailadress ej att visas, och namnet kommer endast visas om det tillhandahålls av granskaren.

Referensnummer: Referensnumret hjälper dig med att identifiera dina kunder och deras ordrar. Vårt system identifierar referensnumret, när du använder dig av våra inbjudningsfunktioner. Om omdömet är organiskt, kan referensnumret visas blankt. Du kan dessutom begära att granskaren skall lämna ett referensnummer. För mer information om hur du begär granskaren att ange ett referensnummer, kan du läsa om i den här artikeln.

Besvara omdömen

Dela omdömen: Du har möjlighet att dela dina omdömen på Facebook, Twitter, Google+ och LinkedIn. Klicka på ikonen för Sociala Medier och följ anvisningarna på skärmen.

Svara: Du kan besvara dina kunders omdömen från omdömenssidan på din företagsprofil. Klicka bara på svarsknappen under omdömet, skriv ditt svar och spara. Granskaren kommer sedan att meddelas via e-mail. För mer information, vänligen läs den här artikeln: Hur ska jag besvara omdömen?

Rapportera: Om du anser att ett omdöme strider mot våra riktlinjer, har du möjlighet att rapportera omdömet från omdömessidan på din företagsprofil. Klicka på rapportera och välj det aktuella rapporterings-alternativet. Läs den här artikeln för mer information om rapportering av ett omdöme: Så rapporterar man omdömen från sitt företagskonto

Tagging: Du kan använda tags för att inkludera omdömen i en TrustBox eller andra applikationer - det enda du ska göra är att klicka på den blå knappen Lägg till tag. En textruta kommer visas, och här lägger du till din tag. Läs denna artikel för mer information Tagging och pre-tagging av företagsomdömen

Filtrera omdömen: Du kan välja att filtrera dina omdömen efter antal stjärnor, deras datum, om de har blivit rapporterade, om de redan är besvarade, efter källa samt efter tags (endast en tag åt gången). Sökfältet ger dig möjlighet för att söka på användarnamn, referensnummer, eller e-mail.

Exportera omdömen: Om du önskar att exportera dina omdömen till en csv-fil, klicka på knappen exportera, och du kommer att bli skickad till sidan Exportera dina omdömen. Välj datumintervall och klicka på Generera.csv-fil. Du kommer sedan att motta ett e-mail med en länk till din csv-fil, som innehåller dina omdömesdata. Om du blir kvar på sidan medans filen genereras, kommer den att laddas ner automatiskt när den är klar.

Notera: Du kan behöva uppgradera ditt paket för att använda den här funktionen.