Företagsomdömessidan

Tillgängligt för:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denna funktion ingår i vårt Free-paket! Testa redan idag!

Under fliken Företagsomdömen på ditt företagskonto kan du hantera dina omdömen, kontakta och föra dialog med dina omdömeslämnare, och dela dina omdömen på sociala medier.

Om ingen har lämnat ett omdöme om ditt företag än, visas där information om hur du kan börja bjuda in dina kunder. Du kommer också se hur dina omdömen kommer att se ut när de väl börjar trilla in.

Filtrera omdömen

För att kolla närmare på specifika typer av omdömen kan du använda dig av ett filter. Du kan filtrera omdömen efter:

• Stjärnbetyg
  • Om du har svarat på dem
  • Plats
  • Om de har rapporterats
  • Om omdömeslämnaren har kontaktats
  • Taggar
  • Källa
  • Datum

Välj ett filter och klicka sedan på Använd. Du kan använda flera filter samtidigt.

Du kan även använda sökfältet för att leta upp specifika omdömen.

Omdömeskällor

Omdömen kan komma från flera olika källor. Här är en lista på olika sätt som du kan samla in dem:

Omdömeskälla Beskrivning
Automatisk inbjudan En inbjudan som skickas automatiskt via en integration mellan ditt system och Trustpilot. Detta inkluderar AFS, våra e-handelsplugins och API-utlösta inbjudningar.
Manuell inbjudan En inbjudan som skickas genom en av våra manuella inbjudningsmetoder.
Organisk Ett omdöme som en kund har skrivit utan en inbjudan.
Genererad länk En API-genererad länk, unik länk eller Business Generated Links som du har skickat till din kund från ditt eget e-mailsystem.
Grundläggande inbjudan Ett omdöme från en omdömeslämnare som har klickat på en allmän länk till ditt företags omdömesformulär på Trustpilot.
Integrerat omdömesformulär Ett omdöme skrivet med hjälp av omdömesformuläret på din webbsida.

Information om omdömeslämnaren

Vill du veta mer om den som lämnade ett omdöme? Eller kontakta någon angående ett omdöme de skrev? Du hittar viss information om omdömeslämnare på sidan för Företagsomdömen.

Information om omdömeslämnaren: Håll markören över omdömeslämnarens namn för att se deras användarnamn, e-mailadress, antal omdömen och plats. Där finns även en länk till deras användarprofil. Om omdömet är organiskt visas dock inte omdömeslämnarens e-mailadress.

Referensnummer: Referensnumret hjälper dig att identifiera dina kunder och deras transaktioner. Vårt system lägger automatiskt till referensnumret om ett sådant anges i inbjudan. Det kan vara så att ett referensnummer inte har angivits ifall det är ett organiskt omdöme.

Hantera dina omdömen

Nu när du har samlat in massa omdömen är det dags att börja hantera dem. Svara på feedback, dela omdömen, organisera dem med hjälp av taggar, och om du upplever några problem, rapportera dem till Compliance-teamet.

• Svara: Det är en bra idé att svara på dina omdömen. Det visar att du är engagerad i dina kunder och att du värdesätter all feedback - positiv som negativ. Om du skriver ett hänsynsfullt och konstruktivt svar till ett negativt omdöme kan en negativ kundupplevelse vändas till något positivt.
  • Klicka på Svara. Skriv ditt svar och klicka sedan på Publicera. Omdömeslämnaren får en avisering om att du har skrivit ett svar och ditt svar visas under omdömet.

• Dela: Bli sedd. Dela dina omdömen på Facebook, Twitter, Google+ och LinkedIn.
  • Klicka på Dela-ikonen och välj sedan den önskade social medieplattformen från rullgardinsmenyn.

• Hitta användare: Om du får ett omdöme från en omdömeslämnare som du inte känner igen, kan du använda funktionen Hitta användare för att kontakta omdömeslämnaren direkt.
  • Klicka på Hitta användare och följ instruktionerna.

• Rapportera: Om du tror att ett omdöme strider mot våra riktlinjer kan du rapportera omdömet till vårt Compliance-team.
  • Klicka på Rapportera och sedan på Fortsätt. Därefter väljer du rapporteringsorsak.

• Taggning: Tagga omdömen för att säkerställa att de inkluderas i en TrustBox eller andra applikationer. På detta sätt når dina bästa omdömen en bredare publik.
  • Klicka på Lägg till tagg och i textrutan ger du taggen ett namn.

• Exportera omdömen: Använd Exportera omdömen för att spara en lokal kopia av dina omdömen.
  • Välj fliken Exportera omdömen och på sidan Exportera dina omdömen väljer du ett datumintervall och klickar sedan på Ladda ner .csv-fil.

Om du stannar kvar på sidan medan filen genereras, laddas den automatiskt ner så fort den är klar.

Obs: Du kan behöva uppgradera till ett annat paket för att få tillgång till vissa av de här funktionerna.