Verifiering med referensnummer Följ

Trustpilot är en online community, som genom omdömen ger både konsumenter och företag möjlighet att hålla öppna dialoger. Det betyder att vi vill att så många användare som möjligt, ska lämna omdömen om deras köpupplevelser.

Majoriteten av våra användare har goda avsikter. Några få företag upplever dock vid sällsynta tillfällen, missbruk på deras företagsprofil. I dessa tillfällen, kan företag begära om att använda funktionen verifiering med referensnummer, på sin profil. Detta innebär, att användarna måste ange ett giltigt referensnummer innan de kan skriva ett omdöme om företaget. Detta säkerställer att omdömen är baserat på äkta köpupplevelser.

Om ditt företag har upplevt missbruk, vänligen kontakta vårt Compliance Team på compliance@trustpilot.com och skicka med dokumentation av missbruket.

Var uppmärksam, på att vårt Compliance Team löpande kommer att bedöma, om ditt företag fortfarande har behov för att verifiera referensnummer. Vårt Compliance Team kommer att ta kontakt med ditt företag, om vi avgör att det inte längre är behov av funktionen.