Frågor och svar om produktomdömen

När dina befintliga kunder pratar om ditt företag lyssnar dina potentiella kunder.

Börja samla in omdömen redan idag!

Komplettera dina företagsomdömen med produktomdömen och hjälp dina kunder välja vilka produkter de ska köpa.

Implementera Trustpilots Produktomdömen direkt på din produktsida för att ge dina kunder möjlighet att betygsätta och lämna omdömen om produkterna de köpt. Produktomdömen hjälper nya kunder att fatta välgrundade köpbeslut, samtidigt som de ger dig värdefulla insikter om dina produkter.

Är produktomdömen tillgängliga på alla språk?

Ja! Produktomdömen är tillgängliga på alla språk som Trustpilot stödjer.

Hur bjuder jag in kunder till att lämna produktomdömen?

Det finns några olika sätt att bjuda in kunder till att lämna produktomdömen. Du kan bjuda in kunder via ditt företagskonto, genom att skapa en anpassad API-integration, använda AFS eller med en av våra e-handelsintegrationer.

Inbjudningsmetod Beskrivning
Manuella inbjudningar Följ instruktionerna på ditt företagskonto för att skicka manuella inbjudningar.
Automatisk Feedback Service Ställ in AFS för att bjuda in dina kunder automatiskt
E-handelsintegrationer Anslut Trustpilot direkt till din e-handelsplattform för att utlösa automatiska kundinbjudningar
API Skicka API-länkar till dina kunder med hjälp av ett e-mailverktyg, t.ex. MailChimp. Du kan även bjuda in kunder med hjälp av Trustpilots inbjudningsverktyg. Kunden blir då ombedd att skriva ett företagsomdöme, och omdirigeras därefter till ett formulär för produktomdömen.

Kan jag bestämma när mina produktomdömesinbjudningar ska skickas ut?

Ja! Om du använder våra APIer eller Automatisk Feedback Service kan du schemalägga tid och datum för utskicket av dina produktomdömesinbjudningar.

Kan jag importera produktomdömen från en annan källa till Trustpilot?

Ja, du kan importera dina produktomdömen från andra källor till Trustpilot.

Hur delar jag produktomdömen på min webbsida?

Dela produktomdömen på din webbsida genom att integrera en eller fler av våra produktanpassade TrustBoxar eller integrera omdömen direkt från våra API:er.

För SEO rekommenderar vi att du använder vår Product Reviews SEO TrustBox.

Kan jag dela produktomdömen på sociala medier?

Ja! Dela dina omdömen på Facebook, Twitter och LinkedIn.

Gå till Trustpilot Business > Produktomdömen > Produktomdömen och leta upp omdömet som du vill dela. Klicka på Dela och välj vilken kanal du vill dela omdömet på.

Kan vem som helst lämna ett produktomdöme?

För närvarande är det endast de kunder du har skickat en inbjudan till som kan lämna produktomdömen.

Bör jag visa produktomdömen på min webbsida?

Vi visar inte produktomdömen på se.trustpilot.com, så vi rekommenderar att du visar dem på din webbsida. För att implementera produktomdömena på din webbsida kan du antingen använda en produktanpassad TrustBox eller Trustpilots API:er.

Hur ser produktomdömesformuläret ut?

Här är ett exempel på hur produktomdömesformuläret ser ut:

Var kan jag läsa mina produktomdömen?

Du hittar dina produktomdömen på sidan för ProduktomdömenTrustpilot Business.

Hur integrerar jag mina Trustpilot-produktomdömen och de produktomdömen jag har samlat in utanför Trustpilot?

Med hjälp av vår Product Reviews MultiSource TrustBox kan du enkelt importera och visa alla omdömen för en specifik produkt.

Kan jag få SEO-fördelar av produktomdömen?

Produktomdömen publiceras inte på se.trustpilot.com, så för att få SEO-fördelar från dina produktomdömen bör du visa de på din webbsida med våra TrustBoxar för produktomdömen.

Nedan ser du ett exempel på ett produktomdöme med Rich Snippets i Google: