Implementationsguide för Automatisk Feedback Service: e-conomic Följ

Observera att dessa instruktioner endast gäller dem som ännu inte har uppgraderat till AFS 2.0. Här hittar du guiden till AFS 2.0.

Automatisk Feedback Service 2.0 introducerar ett smartare och mycket mer kraftfullt sätt att integrera din eCommerce-butik med Trustpilot. Med AFS 2.0 kan du på flera olika sätt öka antalet kunder som svarar på dina inbjudningar. För det första kan du inkludera Trustpilots interaktiva stjärnor i din inbjudningsmall. Genom att lägga till dessa stjärnor i din inbjudningsmall kan du öka din nuvarande konverteringsgrad med upp till 61%! Dessutom kan du nu optimera din konverteringsgrad genom att ange exakt den exakta tidpunkten för leverans av dina inbjudningar. En ytterligare fördel med AFS 2.0 är pre-tagging. Du kan t.ex. pre-tagga dina omdömen och samla in data i form av ort, leveransmetod, säljare o.dyl., och därigenom få insikter i ditt företag som hjälper dig att fatta smartare affärsbeslut. Sist men inte minst - med AFS 2.0 kan du inkludera de produkter dina kunder har köpt, så att de kan lämna både ett företagsomdöme och ett produktomdöme via en och samma inbjudan. Klicka här för att uppgradera nu, eller kontakta vårt Supportteam eller din Account Manager för genomföra övergången idag.

Följ dessa steg:

1. Kopiera ditt företags unika Trustpilot e-mailadress: [UNIQUEEMAILADDRESS]
  2. Logga in på ditt e-conomic konto
  3. Välj fakturering
  4. Gå till övriga inställningar > Kundinställning, och klistra in ditt företags unika Trustpilot e-mailadress fältet: Skicka offerter/ order/ fakturor/ kreditnotor/ påminnelser/ kontoutdrag BCC till. Klicka på OK.
  5. Välj fakturor. Välj den faktura du vill skicka och klicka på Bokför och skicka markerade.
  6. Följ den här checklistan innan du skickar fakturan:
    • Välj Skicka via e-post.
    • Inkludera [Fakturanr] och [Kundenamn] i ämnesraden eller e-mailmallens brödtext, eftersom dessa platshållare hämtar in kundinformationen. [Företagsnamn] kan också användas istället för [Kundenamn].
Notera: Om du skickar orderbekräftelser från andra domäner, så tänk på att lägga till dem i din whitelist. På så sätt vet Trustpilot vilka e-mails som har tillåtelse att trigga inbjudningar till dina kunder.

Så gör du för att lägga till fler domäner till din whitelist:

Gå till din Trustpilot Dashboard och klicka på inbjudningar. Välj sedan Automatisk feedback service och scrolla ner till domäner som trigger inbjudningar. Lägg till de(n) domän(er) som har tillåtelse att trigga inbjudningar, till exempel. order.minbutik.se.

Läs mer här