Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Sök på Trustpilots Supportcenter för att läsa om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxar och produktomdömen, samt för att se steg-för-steg-guider som visar hur du redigerar dina omdömen och kontoinställningar

Kom igång Följ

Trustpilot är en omdömesportal som hjälper kunder att fatta välgrundade inköpsbeslut, och som hjälper företag att växa. Du kan samla in omdömen, stärka förtroendet för ditt företag, förstå dina kunder och visa upp varför kunderna ska välja ditt företag.

Här är allt du behöver veta för att komma igång med Trustpilot.

1
Samla omdömen.
2
Skaffa nya kunder.
3
Öka kundlojaliteten.
4
Aktivera brand-advokate.
Kontakta support