Steg 4: Advocacy - Aktivera brand-advokater Följ

4

Steg 4: Advocacy - Aktivera brand-advokater

Du är nu en väletablerad användare på Trustpilot och är bekant med de flesta av våra funktioner. Du bygger tillit till dina kunder och nu är den bästa tidspunkten att skapa så kallade “brand-advokater”, som kommer att marknadsföra din service och uppmuntra andra att tala gott om ditt företag.

Dela dina omdömen på sociala medier!

Lita på att dina brand-advokater kommer att dela omdömen och rekommendationer till sina kontakter och nätverk. Använd våra dedikerade verktyg för att dela omdömen på både Facebook och Twitter. Besök vår företagsomdömessida för mer information.

Integrera vår Facebook Tab!

Du kan dela omdömen på ditt företags Facebook-sida genom att integrera vår Facebook-tab från din Trustpilot företagsprofil. Det enda du behöver göra är att gå till modulen integrationer. Läs vår Facebook-integrations guide för mer information.

Framgångshistorier

Här är några exempel på kunder, som har integrerat Trustpilots funktioner, såsom logotyper och TrustBoxar, för att skapa fler brand-advokater.

http://blog.trustpilot.com/?category=Case%20Studies

Alla steg fullständiga!