Jag har två användarprofiler på Trustpilot - kan jag slå ihop dem?

För att upprätthålla integriteten på vår plattform och i enlighet med våra villkor tillåter vi endast en användarprofil per person. Om du har fler än så hjälper vi dig att slå ihop dem.

Varför kan jag inte ha mer än en profil?

Förtroende och integritet är centralt för Trustpilots verksamhet – vi vill säkerställa att konsumenterna kan lita på omdömena de ser på vår sajt.

Genom att se till att varje användare endast har en profil minimerar vi risken för missbruk av vår plattform, så att Trustpilot kan fortsätta att vara en trygg och pålitlig plats för alla besökare.

Hur slår jag ihop mina profiler?

För att slå ihop två eller flera profiler, ta kontakt med vårt supportteam. De behöver e-mailadresserna till var och en av dina profiler. Om du har någon preferens när det gäller vilken e-mailadress du vill använda för inloggning, informera supportteamet om detta.

Vad händer efter att jag har slagit ihop profilerna?

När vi slår ihop dina profiler samlas alla omdömen som du har skrivit under en och samma profil, och du får en enda uppsättning inloggningsuppgifter (e-mail + lösenord) till Trustpilot.

Kan jag separera profilerna igen om jag ångrar mig?

Nej. Eftersom vi endast tillåter en profil per person är sammanslagningen permanent.

Finns det några alternativ till sammanslagning?

Om du inte vill slå ihop dina profiler kan du helt enkelt radera den eller de profiler som du inte längre vill använda.