Jag har två profiler på Trustpilot - kan jag slå ihop dem?

Tyvärr har vi inte möjlighet att slå ihop två eller fler användarprofiler på Trustpilot. Din enda lösning är att ta bort en av dem. Här kan du läsa om hur du tar bort en användarprofil.

Kom ihåg att vi alltid kan hjälpa dig att ändra e-mailadressen som är kopplad till din profil. Så om du har skrivit alla dina favoritomdömen från en profil, men din primära e-mailadress är kopplad till en annan, råder vi dig att ta bort den sistnämnda. Om du vill ändra din e-mailadress, kontakta vårt Supportteam här.