Jag har två användarprofiler på Trustpilot - kan jag slå ihop dem?

I enlighet med våra villkor samt för att upprätthålla integriteten på vår plattform tillåter vi endast en användarprofil per person. Om du har fler än så kan du be oss att slå ihop dem åt dig.

Varför kan jag inte ha mer än en profil?

Förtroende och integritet är centralt för Trustpilots verksamhet, och en viktig aspekt av detta är att säkerställa att konsumenterna kan lita på omdömena de ser på Trustpilots sajt.

Genom att se till att varje användare endast har en profil minimerar vi risken för missbruk av vår plattform, så att Trustpilot kan fortsätta att vara en trygg och pålitlig plats för alla besökare.

Hur slår jag ihop mina profiler?

För att slå ihop två eller flera profiler måste du ta kontakt med vårt supportteam.

För att kunna genomföra din begäran behöver e-mailadresserna till samtliga av dina profiler.

Om du har någon preferens när det gäller vilken e-mailadress du vill använda för inloggning i framtiden, informera supportteamet om detta.

Vad händer efter att jag har slagit ihop profilerna?

När vi slår ihop dina profiler kommer alla omdömen du skrivit att samlas under en och samma profil, och du kommer endast att ha en uppsättning inloggningsuppgifter och en identitet på Trustpilot.

Kan jag separera profilerna igen om jag ångrar mig?

Nej. Eftersom vi endast tillåter en profil per användare är sammanslagningen permanent.

Finns det några alternativ till sammanslagning?

Om du inte vill slå ihop dina profiler kan du i stället välja att radera den eller de du inte längre använder. Här kan du läsa om hur du tar bort en användarprofil.