Välj Omdömen till TrustBox

Med funktionen Välj Omdömen, har du möjlighet att visa dina favoritomdömen.

Steg för att Välja omdömen till TrustBox:

1. Välj en TrustBox från TrustBox Biblioteket.
  2. I sektionen för konfigurationen väljer du Dina favoritomdömen.
  3. När du klickat på Välj favoriter visas en pop-over-skärm, där du kan specificera vilka omdömen som ska visas med din TrustBox. När du är klar med dina val, klickar du på "Jag är klar" uppe i högra hörnet.
  4. Klicka på Hämta kod - TrustBox-kodavsnittet innehåller nu följande tillämpbara data attribut för att visa dina valda omdömen: (data-tags="SelectReview", data-groups="TrustBox"). Klicka på knappen "skicka koden via e-mail" om du vill ha koden skickad till dig i ett mail, eller skicka den till din developer.
  5. Slutligen, infoga kodavsnittet i HTML-fältet. Samma procedur används för att implementera en TrustBox utan utvalda omdömen.

Viktig Information:

• Det är inte möjligt att välja olika favoriter till olika TrustBoxes.
  • Du kan konfigurera en TrustBox att visa dina favoriter, och en annan för att visa dina senaste omdömen.
  • Dina favoritomdömen sorteras efter datum.
  • När du har valt dina favoritomdömen en gång, behöver du inte för att generera / åter-implementera TrustBox-koden.