Så här väljer du ut omdömen till din TrustBox

I denna artikel kan du läsa om hur du väljer vilka omdömen du vill visa i din TrustBox: hur du hittar rätt TrustBox, väljer ut dina favoritomdömen och implementerar widgeten på din webbsida.

Du kan ha en TrustBox som visar dina favoritomdömen och en annan som visar dina senaste omdömen. Dina favoritomdömen sorteras efter datum.

Så här väljer du ut omdömen till din TrustBox:

1. Välj en TrustBox i vårt TrustBox-bibliotek.
  2. Välj Dina favoritomdömen i konfigurationssektionen.
  3. Klicka på Välj favoriter. Ett popup-fönster dyker upp där du kan välja ut individuella omdömen som du vill visa i din TrustBox. När du är nöjd klickar du på Jag är klar längst upp till höger.
  4. Klicka på Hämta kod så hämtas kodavsnittet till din TrustBox, med alla egenskaper som krävs för att dina utvalda omdömen ska visas. Klicka på knappen Skicka koden via e-mail om du vill få den skickad till dig själv eller till din utvecklare.
  5. Klistra in kodavsnittet i HTML-källkoden (precis som när du implementerar en TrustBox utan utvalda omdömen).

Viktigt:

• Det går inte att välja ut olika favoritomdömen till olika TrustBoxar.
  • Du kan ha en TrustBox som visar dina favoritomdömen och en annan som visar dina senaste omdömen.
  • Dina favoritomdömen sorteras efter datum.