Visa dina favoritomdömen i en TrustBox-widget

När dina befintliga kunder pratar om ditt företag lyssnar dina potentiella kunder.

Börja samla in omdömen redan idag!

I denna artikel kan du läsa om hur du hittar rätt TrustBox, väljer ut dina favoritomdömen och implementerar widgeten på din webbsida.

Obs: Du kan också implementera andra TrustBoxar som visar dina senaste omdömen, omdömen med taggar eller omdömen efter stjärnbetyg.

Välj ut dina favoritomdömen

1. Välj en TrustBox-widget i vårt TrustBox-bibliotek.
  2. Klicka på Dina favoritomdömen i konfigurationssektionen.
  3. Klicka på Välj favoriter. Ett popup-fönster dyker upp innehållande en lista med dina kundomdömen. Välj ut de omdömen som du vill visa i din TrustBox och när du är klar klickar du på Färdig längst ner till höger.
  4. För att implementera widgeten klickar du på Hämta kod, så hämtas kodavsnittet till din TrustBox med alla egenskaper som krävs för att dina utvalda omdömen ska visas. Klicka på Skicka koden via e-mail om du vill få den skickad till dig själv eller till din utvecklare.
  5. Klistra in kodavsnittet i HTML-källkoden (precis som när du implementerar en TrustBox utan utvalda omdömen).

Obs:

• Det går inte att välja ut olika favoritomdömen till olika TrustBoxar, men du får gärna visa samma favoritomdömen i mer än en TrustBox.
  • Dina favoritomdömen sorteras efter datum.