TrustBoxar – Så här konfigurerar och implementerar du dina Trustpilot-widgets

Trustpilots widgets kallas TrustBoxar. Dessa fristående applikationer kan integreras på din webbsida för att visa upp dina senaste omdömen, din TrustScore och ditt stjärnbetyg. Varje TrustBox kommer med en specifik uppsättning funktioner och konfigureringsalternativ som du hittar under Integrationer > TrustBox-bibliotek > Läs mer.

Om din webbsida är byggd med en eCommerce-plattform eller CMS, se instruktionerna i slutet av artikeln.

TrustBox-konfigurering

Du kan konfigurera dina TrustBoxar på olika sätt. Du kan visa dina favoritomdömen i en, dina senaste omdömen i en annan, och du kan till och med skapa flera målinriktade TrustBoxar. TrustBoxarna uppdateras med nya omdömen var 20e minut.

1. Välj dina omdömen

Välj vilka omdömen du vill visa i din TrustBox. Det finns 4 alternativ:

• Dina senaste omdömen: Visar dina senaste omdömen i omvänd kronologisk ordning, med det senaste omdömet först.
  • Dina omdömen sorterade efter stjärnbetyg: Visar endast omdömen med de stjärnbetyg du anger, t.ex. 3 stjärnor, 4 stjärnor och 5 stjärnor, i omvänd kronologisk ordning.
  • Dina favoritomdömen: Visar dina manuellt utvalda favoritomdömen. Observera att det inte går att välja olika "favoriter" för olika TrustBoxar. Här kan du läsa mer om det manuella urvalet.
  • Dina omdömen sorterade efter taggar: Du kan rikta din TrustBox till en specifik målgrupp genom att tagga dina omdömen. Välj ut en tagg per TrustBox för att skapa skräddarsydda TrustBoxar riktade till olika målgrupper. Du kan även specificera vilka stjärnor du vill visa i din målinriktade TrustBox. Till exempel kan du välja att endast visa 5-stjärniga omdömen taggade med "kundservice". För mer information, läs våra artiklar Målinrikta din TrustBox och Taggning och förhandstaggning av företagsomdömen .

Tänk på att omdömesfiltrering leder till att du ger en något modifierad bild av dina kunders åsikter. Även om din TrustBox alltid visar din TrustScore och dina stjärnor rekommenderar vi att du visar alla dina omdömen – även de negativa. Genom att visa konsumenterna dina negativa omdömen bekräftar du att ditt företag är transparent och att ni värdesätter ärlig feedback. Läs mer om hur negativa omdömen kan leda till positiva kundupplevelser.

2. Konfigurera din TrustBox

Konfigurera din TrustBox så att den passar din webbsidas design. TrustBoxar är transparenta och saknar ramar. Välj en ljus eller mörk variant, ställ in bredden och höjden, och kom ihåg att välja rätt språk. Läs våra konfigurationsförslag om du vill veta mer om TrustBoxarnas responsiva design.

3. Implementera din TrustBox

Följ instruktionerna i artikeln TrustBox-widgets – implementering och design. Det är möjligt att du behöver ta hjälp av din webmaster.

Har du byggt din webbsida med hjälp av en e-handelsplattform eller CMS?