TrustBox Bibliotek

TrustBoxarna är Trustpilots widgets - fristående applikationer som kan integreras på din webbsida för att visa upp dina senaste omdömen, din TrustScore och dina stjärnbetyg. Varje TrustBox kommer med en specifik uppsättning funktioner och konfigureringsalternativ som du hittar på Integrationer-sidan.

Denna artikel ger dig en överblick över hur du konfigurerar din TrustBox. Om din webbsida är byggd med en eCommerce-plattform eller CMS, se instruktionerna i slutet av artikeln.

TrustBox-konfigurering

Följ dessa steg för att konfigurera din TrustBox:

1. Välj dina omdömen

Först väljer du hur du vill organisera omdömena som visas i din TrustBox. Varje TrustBox kan konfigureras på olika sätt - du kan visa dina favoritomdömen i en TrustBox, dina senaste omdömen i en annan, och du kan t.o.m. skapa flera Targeted TrustBoxes. Observera att TrustBoxarna uppdateras med nya omdömen var 20e minut.

Fler detaljer om de fyra alternativen:

• Dina senaste omdömen visar dina senaste omdömen i omvänd kronologisk ordning (det senaste först).
  • Dina omdömen efter stjärnbetyg visar de stjärnbetyg du har valt (t.ex. 3 stjärnor, 4 stjärnor och 5 stjärnor) i omvänd kronologisk ordning.
  • Välj dina favoriter - med detta alternativ kan du visa upp dina handplockade favoritomdömen. Observera att det inte går att välja olika "favoriter" för olika TrustBoxar. Läs Välj Omdömen till TrustBox om du vill ha mer information om den manuella urvalsprocessen.
  • Målinrikta dina omdömen. Du kan rikta din TrustBox till en specifik målgrupp genom att tagga dina omdömen. Du väljer en tagg åt gången, för en TrustBox åt gången. Detta innebär att du kan ha flera anpassade TrustBoxar, skräddarsydda för olika målgrupper. Du kan också specificera vilka stjärnor du vill visa i din Targeted TrustBox. Du kan t.ex. välja att endast visa 5-stjärniga omdömen taggade med "kundservice". Läs Targeted TrustBox och Tagga och pre-tagga företagsomdömen om du vill ha mer information om implementering.

Obs: Var uppmärksam på att omdömesfiltrering kan verka vilseledande för konsumenterna. Vi rekommenderar att du visar konsumenterna alla dina omdömen, så att de får ett helhetsintryck. Genom att visa konsumenterna dina negativa omdömen bekräftar du att ditt företag är transparent och värderar ärlig feedback högt. Läs mer om hur negativa omdömen kan leda till positiva upplevelser.

2. Konfigurera din TrustBox

Därefter konfigurerar du din TrustBox så att den passar designen på webbsidan där den ska visas. Trustpilots TrustBoxar är designade för att kunna passa alla webbsidor. De har inga kanter och majoriteten av dem är transparenta, så du behöver endast bestämma dig för om du vill ha en ljus eller mörk version. Det är också viktigt att välja en lämplig bredd och högt, samt rätt språk.

Läs våra implementeringsförslag och lär dig mer om våra TrustBoxars flexibla design.

3. Implementera din TrustBox

Till sist ska du implementera TrustBoxen på din webbsida genom att följa instruktionerna i Så implementerar du en TrustBox. Implementeringen kan kräva din webmasters hjälp.

Är din webbsida byggd med en eCommerce-plattform eller CMS? Hitta rätt guide här och läs om hur du implementerar en TrustBox på din webbsida: