TrustBox-biblioteket

Trustpilot widgets kallas TrustBoxar. Dessa fristående applikationer kan integreras på din webbsida för att visa upp dina senaste omdömen, din TrustScore och ditt stjärnbetyg. Varje TrustBox kommer med en specifik uppsättning funktioner och konfigureringsalternativ som du hittar under fliken Integrationer.

Om din webbsida är byggd med en eCommerce-plattform eller CMS, se instruktionerna i slutet av artikeln.

TrustBox-konfigurering

1. Välj dina omdömen

Alla TrustBoxar kan konfigureras på olika sätt. Du kan visa dina favoritomdömen i en, dina senaste omdömen i en annan, och du kan till och med skapa flera målinriktade TrustBoxar. TrustBoxarna uppdateras med nya omdömen var 20e minut.

Här är 4 alternativ:

• Dina senaste omdömen visar dina senaste omdömen i omvänd kronologisk ordning (det senaste först).
  • Dina omdömen sorterade efter stjärnbetyg visar endast omdömen med de stjärnbetyg du har valt (t.ex. 3 stjärnor, 4 stjärnor och 5 stjärnor) i omvänd kronologisk ordning.
  • Dina favoritomdömen visar dina manuellt utvalda favoritomdömen. Det går inte att välja olika "favoriter" för olika TrustBoxar. Läs vår artikel Välj ut omdömen till din TrustBox om du vill veta mer om det manuella urvalet.
  • Dina omdömen sorterade efter taggar ger dig möjlighet att rikta din TrustBox till en specifik målgrupp genom att tagga dina omdömen. Välj ut en tagg per TrustBox för att skapa skräddarsydda TrustBoxar riktade till olika målgrupper. Du kan även specificera vilka stjärnor du vill visa i din målinriktade TrustBox. Till exempel kan du välja att endast visa 5-stjärniga omdömen taggade med "kundservice". För mer information, läs våra artiklar Målinrikta din TrustBox och Tagging och pre-tagging av företagsomdömen.

Var uppmärksam på att omdömesfiltrering kan verka vilseledande för konsumenterna. Vi rekommenderar därför att du visar alla omdömen. Genom att visa konsumenterna dina negativa omdömen bekräftar du att ditt företag är transparent och att ni värdesätter ärlig feedback. Läs mer om hur negativa omdömen kan leda till positiva kundupplevelser.

2. Konfigurera din TrustBox

Konfigurera din TrustBox så att den passar din webbsidas design. TrustBoxar är transparenta och saknar ramar. Välj en ljus eller mörk variant, ställ in bredden och höjden, och kom ihåg att välja rätt språk. Läs våra konfigurationsförslag om du vill veta mer om TrustBoxarnas responsiva design.

3. Implementera din TrustBox

Följ instruktionerna i artikeln TrustBox-widgets – implementering, prestanda och design. Du kan behöva ta hjälp av din webmaster.

Har du byggt din webbsida med hjälp av en eCommerce-plattform eller CMS?