Trustpilots Zapier-app Följ

Vad är Zapier?

Zapier är en webbapplikation som ansluter andra webbapplikationer, för att smidigt överföra data och automatisera uppgifter mellan dem. Genom att automatisera uppgifter mellan andra online appar (såsom Salesforce, Basecamp, och Gmail), blir det möjligt att använda appar som kompletter varandra samtidigt.

Hur integreras Trustpilot och Zapier?

Trustpilot har utvecklat en Zapier-app, så att du kan trigga dina kundinbjudningar automatiskt och obehindrat från Shopify, Salesforce, BigCommerce, WooCommerce, Mailchimp, och många andra program från Zapiers omfattande app-bibliotek.

För tillfället kan Trustpilot endast uppsättas som en funktion. Framöver kommer det att vara möjligt att uppsätta Trustpilot som en trigger-funktion vilket kommer öka dess användningsområden (t.ex. varje gång du får ett nytt omdöme på Trustpilot, kommer det läggas till en ny notering i ditt CRM).

Varför använda Zapier-appen?

Zapier ger dig möjlighet att bjuda in dina kunder att skriva ett omdöme, samtidigt som en specifik trigger-funktion sker i en annan webbapplikation som du använder. Till skillnad från andra inbjudnings-metoder, så erbjuder Zapier större flexibilitet.

Till exempel kan du:

• Anpassa Trustpilots hemsida och email-mallar för särskilda geografiska segment. Detta gör du genom att upprätta flera Zaps och använda särskilda filter för att målinrikta varje grupp. Detta bidrar till en högre nivå av granularitet, när du skickar inbjudningar till kunder som är segmente av tidszon, land, språk, etc.
  • Skicka inbjudningar på unika tidspunkter för bestämda slags köp (t.ex., nästa torsdag klockan 04:00 för en viss produktlinje).
  • Skicka inbjudnings-påminnelser via flera Zaps (identiska Zaps med olika tids-utskick).

Hur använder man Trustpilots Zapier-app?

Hitta mer information om integreringen i vår artikel Frågor och svar om Zapier.

Sammanfattningsvis, så ger denna integration dig möjlighet att göra processen för kundinbjudningar mer flexibel, personlig och helt automatiserad.

Hitta mer information i vår artikel Frågor och svar om Zapier, och se till att dra nytta av den 3-månaders kostnadsfria testperioden, som är tillgängliga för Trustpilots användare.