Trustpilots Zapier-app

Vad är Zapier?

Zapier är en webbapplikation som ansluter andra webbapplikationer, för att smidigt överföra data och automatisera uppgifter mellan dem. Genom att automatisera uppgifter mellan andra online appar (såsom Salesforce, Basecamp, och Gmail), blir det möjligt att använda appar som kompletter varandra samtidigt.

Hur integreras Trustpilot och Zapier?

Trustpilot har utvecklat en Zapier-app, så att du kan trigga dina kundinbjudningar automatiskt och obehindrat från Shopify, Salesforce, BigCommerce, WooCommerce, Mailchimp, och många andra program från Zapiers omfattande app-bibliotek.

Varför använda Zapier-appen?

Zapier ger dig möjlighet att bjuda in dina kunder att skriva ett omdöme, samtidigt som en specifik trigger-funktion sker i en annan webbapplikation som du använder. Till skillnad från andra inbjudnings-metoder, så erbjuder Zapier större flexibilitet.

Till exempel kan du:

• Anpassa Trustpilots hemsida och email-mallar för särskilda geografiska segment. Detta gör du genom att upprätta flera Zaps och använda särskilda filter för att målinrikta varje grupp. Detta bidrar till en högre nivå av granularitet, när du skickar inbjudningar till kunder som är segmente av tidszon, land, språk, etc.
  • Skicka inbjudningar på unika tidspunkter för bestämda slags köp (t.ex., nästa torsdag klockan 04:00 för en viss produktlinje).
  • Skicka inbjudnings-påminnelser via flera Zaps (identiska Zaps med olika tids-utskick).

För mer information om hur du kommer igång med Zapier-integrationen, läs vår artikel med Frågor och svar om Zapier.

Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.