Samla in omdömen automatiskt med Trustpilots Zapier-app

Tillgängligt för:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denna funktion ingår i vårt Free-paket! Testa redan idag!

Automatisera omdömesinsamlingen med Zapier, ett automatiseringsverktyg som effektiviserar inbjudningsprocessen genom att koppla ihop dina appar så att de kan samarbeta.

Zapier erbjuder en hög grad av flexibilitet, så du kan skräddarsy ditt arbetsflöde ner till minsta detalj. Innan du börjar använda Zapier kan det dock vara bra att kolla om inte Trustpilot redan har en app som uppfyller dina önskemål.

Om du använder en automatisk inbjudningsmetod, avaktivera den när du implementerar din integration. På så sätt säkerställer du att den inte skickar dubbla inbjudningar.

Hur fungerar Zapier?

Du börjar med att ställa in dina zaps. Zaps är arbetsflöden eller uppgifter som du vill att dina appar ska utföra tillsammans. Därefter anger du vilka händelser eller handlingar som ska agera triggers, dvs. utlösa dina zaps. När du väl har ställt in dina zaps och triggers kommer dina appar att börja utföra uppgifterna automatiskt.

Hur fungerar samspelet mellan Zapier och Trustpilot?

Trustpilot har byggt en app som finns tillgänglig i Zapier. Denna app gör det möjligt för händelser i dina övriga appar utlösa e-mailinbjudningar. Här följer några exempel på hur du kan automatisera din inbjudningsprocess med hjälp av zaps:
  • Du får ett ny lead i Salesforce. Denna händelse utlöser en e-mailinbjudan till din nya kund, där denne uppmanas att dela med sig av sin upplevelse på Trustpilot.
  • Du får en ny kund i Stripe. Denna händelse utlöser en e-mailinbjudan till din nya kund, där denne uppmanas att dela med sig av sin upplevelse på Trustpilot.
  • En ny deal skapas i HubSpot. Denna händelse utlöser en e-mailinbjudan till din nya kund, där denne uppmanas att dela med sig av sin upplevelse på Trustpilot.

Hänger du med? Du väljer själv zaps och triggers enligt dina egna behov.

Spana in Zapiers omfattande utbud av appar för ännu fler sätt att bjuda in dina kunder till att lämna omdömen.

Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig för våra appar.

Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.