Publicera produktomdömen

Produktomdömen publiceras i vår Product reviews API. Du kan hämta publicerade omdömen för en eller flera produkter som identifieras via SKU:er eller productUrl:er. API-call:en hämtar bland annat produktomdömesinnehåll och stjärnbetyg.

Publicera produktomdömen i TrustBoxar

TrustBoxarna för produktomdömen är lika enkla att implementera som våra TrustBoxar för företagsomdömen. Observera att vissa produktomdömes-TrustBoxar inte ger några SEO-fördelar (dvs. innehållet visas inte i ett format som Google kan genomsöka/läsa) - deras enda syfte är att öka förtroende, transparens och konvertering.

Du hittar produktomdömes-TrustBoxarna i modulen Integrationer. Kopiera koden till TrustBoxen och infoga den på din webbsida.

Användaranpassade API-integreringar

Genom att använda våra produktomdömes-API:er är det möjligt att skapa anpassade integrationer för produktomdömen som du samlat in både på Trustpilot och på andra plattformer. Mer information hittar du på vår Sida för utvecklare (på engelska).

SEO-TrustBox

Utöver vår Product Reviews TrustBox och vår API-lösning erbjuder vi även en SEO-TrustBox. Utöver vår Product Reviews TrustBox och vår API-lösning erbjuder vi även en SEO-TrustBox, som ska implementeras på serversidan. När du kallar SEO-TrustBoxens endpoint får du markup:en som du ska infoga på din webbsida. Dessutom erbjuder vi ett stylesheet som passar till markup:en samt ett JavaScript som gör din TrustBox flexibel och ger den en pagineringsfunktion. Mer information hittar du i denna artikel.

Produktomdömes-TrustBoxar med SEO

Det enklaste sättet att visa dina produktomdömen från Trustpilot är med vår Product Reviews SEO TrustBox. Den ger dig dessutom SEO-fördelar som förbättrar din webbsidas placering i organiska sökresultat. För dig som har samlat in produktomdömen från andra källor än Trustpilot har vi skapat TrustBoxen Product Reviews MultiSource SEO. Med denna TrustBox kan du importera och visa alla dina omdömen, både från Trustpilot och från andra källor, på samma ställe. Med denna version kan du dessutom få SEO-fördelar av alla dina produktomdömen.

Produktomdömen och SEO

Till en början publicerar vi inte produktomdömen på vår webbsida, och när vi väl publicerar dem, låter vi inte Google indexera dessa sidor. Detta innebär att du bibehåller rätten till alla SEO-fördelar som kan genereras från publicerandet av produktomdömen på din webbsida. Mer information hittar du i denna artikel.

Skicka till Google Shopping

Vi skickar produktomdömen i en feed till Google Shopping. Detta ger kunder som köper Product Listing Ads på utvalda marknader möjligheten att få produktbetyg visade direkt under produkten. Om du vill lägga till ytterligare information i preodukt-feeden, såsom GTIN, varumärke etc., kan du höra av dig till vårt Supportteam. De hjälper dig att ladda upp din produkt-feed på Trustpilot.