Så här ber du dina omdömeslämnare om referensnummer

Tillgängligt för:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denna funktion ingår i vårt Free-paket! Testa redan idag!

Företag kan be sina omdömeslämnare att ange referensnummer med hjälp av Trustpilots referensnummerfunktion.

Ibland kan det vara svårt att känna igen en serviceupplevelse när du läser ett omdöme. Även om du har ett användarnamn och ett omdöme, kan du vara i behov av ytterligare information för att på bästa sätt kunna besvara omdömet i fråga. Därför kan du be omdömeslämnare att ange ett referensnummer, i samband med att de skriver ett omdöme.

Att ange ett referensnummer är inte ett krav för att skriva ett omdöme, men det ligger i allas intresse att snabbt kunna identifiera en serviceupplevelse. Referensnummer bekräftar att omdömen baseras på autentiska upplevelser, och gör det samtidigt lättare för företag att identifiera och besvara omdömen.

Så aktiverar du referensnummerfunktionen

För att aktivera referensnummerfunktionen behöver du:

1. Logga in på ditt företagskonto. Klicka på Inställningar i menyn till vänster. Och under Inställningar för offentlig profil klickar du på Ställ in ett referensnummer.
  2. Välj Ja tack, be om referensnummer och ange vad du vill kalla numret (t.ex. order- eller bokningsnummer).
  3. Välj Spara.

När dina kunder lämnar ett omdöme om ditt företag, kommer de nu bli ombedda att ange ett referensnummer. Kom ihåg att detta inte är ett krav – en kund kan fortfarande lämna ett omdöme utan att ange denna information.

Obs: Trustpilot kan inte validera referensnummer.