Så ber du omdömeslämnare att ange ett referensnummer

Företag kan be sina omdömeslämnare att ange referensnummer med hjälp av Trustpilots referensnummerfunktion.

Ibland kan det vara svårt att känna igen en serviceupplevelse när du läser ett omdöme. Även om du har ett användarnamn och ett omdöme, kan du vara i behov av ytterligare information för att på bästa sätt kunna besvara omdömet i fråga. Därför kan du be omdömeslämnare att ange ett referensnummer, i samband med att de skriver ett omdöme.

Så aktiverar du referensnummerfunktionen

För att aktivera referensnummerfunktionen behöver du:

1. Logga in på ditt företagskonto. Välj Inställningar i menyn till vänster. Klicka på Ställ in ett referensnummer under Inställningar för offentlig profil.
  2. Välj Ja tack, jag vill be omdömeslämnare att att ange ett referensnummer. Välj typ av referensnummer i rullgardinsmenyn (t.ex. beställnings-, faktura- eller kundnummer).
  3. Välj Spara.

När dina kunder lämnar ett omdöme om ditt företag, kommer de nu bli ombedda att ange ett referensnummer. Kom ihåg att detta inte är ett krav – en kund kan fortfarande lämna ett omdöme utan att ange denna information.

Obs: Trustpilot kan inte validera referensnummer.