Hur ändrar jag mina inställningar för sociala medier? Följ

Även om du har loggat in på Trustpilot via din Facebook-profil har du alltid möjlighet att välja om du vill dela dina omdömen med dina Facebook-vänner eller ej. Följ dessa steg för att ändra inställningarna för sociala medier på din användarprofil.

1. Gå till Trustpilot.se och logga in genom att klicka på 'Logga in' längst upp till höger.

2. Klicka på din profilbild längst upp till höger på sidan
  3. Klicka på Mina inställningar
  4. Expandera fältet Mina inställningar för sociala medier
  5. Om du vill ansluta din Facebook-profil till Trustpilot klickar du på Anslut till Facebook och redigerar vilka uppgifter du vill dela i popup-fönstret.
  6. Om du vill koppla bort din Facebook-profil från Trustpilot klickar du på Koppla bort min Facebook-profil från Trustpilot.

Om du har loggat in på Trustpilot via din e-mailadress kan du koppla din Trustpilot-profil till Facebook genom att följa de första 4 stegen i guiden ovan, och därefter:

1. Klicka på knappen Anslut till Facebook
  2. Ett popup-fönster med ett inloggningsformulär till Facebook visas. Ange din e-mailadress och ditt lösenord till Facebook.
  3. Bekräfta genom att klicka på OK