Så ansluter du ditt Trustpilot-konto till Facebook

Du kan logga in på Trustpilot med din Facebook-profil och välja hur mycket information du vill dela med både Trustpilot och dina vänner på sociala medier.

Om du redan har en användarprofil på Trustpilot kan du enkelt ansluta den till ditt Facebook-konto. Du kan dela dina omdömen med dina Facebook-vänner och läsa deras omdömen.

Anslut Trustpilot till Facebook

Så här ansluter du ditt Trustpilot-konto till din Facebook-profil:

1. Logga in på Trustpilots webbsida. För muspekaren över ditt namn längst upp till höger på sidan och klicka på Mina inställningar i rullgardinsmenyn.
  2. I rutan Mina inställningar för sociala medier klickar du på Anslut till Facebook.
  3. I rutan Logga in med Facebook klickar du på Fortsätt som [Ditt namn] för att koppla ihop dina konton.

Konfigurera tillgången

För att konfigurera Trustpilots tillgång till ditt Facebook-konto, behöver du koppla ihop din Facebook-profil med din Trustpilot-profil och göra följande:

1. I rutan Logga in med Facebook klickar du på Redigera.
    • Klicka på on/off-knappen för att aktivera eller inaktivera Trustpilots tillgång till din vänlista.
    • Klicka på on/off-knappen för att aktivera eller inaktivera Trustpilots tillgång till din e-mailadress.
  2. Klicka på Fortsätt som [Ditt namn] för att spara dina inställningar.

Koppla bort Facebook

Du kan enkelt koppla bort Facebook från din Trustpilot-profil.

• Under Mina inställningar för sociala medier klickar du på Koppla bort min Facebook-profil från Trustpilot.