Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Sök på Trustpilots Supportcenter för att läsa om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxar och produktomdömen, samt för att se steg-för-steg-guider som visar hur du redigerar dina omdömen och kontoinställningar

E-mailinbjudningar: avregistrering och återregistrering

Så här avregistrerar du dig från och återregistrerar dig för e-mail med omdömesinbjudningar som skickas via Trustpilot.

Avregistrera dig från e-mailinbjudningar

Efter att du haft en köp- eller seviceupplevelse hos ett företag kan det hända att du får ett e-mail där du bjuds in till att lämna ett omdöme om företaget.

Om du inte vill ta emot e-mail med inbjudningar till att lämna omdömen på Trustpilot kan du klicka på avregistreringslänken längst ner i e-mailet.*

Du omdirigeras då till ett skärmmeddelande som bekräftar att du avregistrerats.

Vill du inte avregistrera dig?

Om du har råkat klicka på avregistreringslänken av misstag och vill återregistrera dig klickar du helt enkelt på återregistreringsknappen på skärmmeddelandet:

Återregistrera dig via ditt konto

Du kan också återregistrera dig för e-mailinbjudningar via ditt Trustpilot-konto.

  1. Gå till Trustpilot.se och klicka på Logga in längst upp till höger, eller logga in
  2. Klicka på din profilbild längst upp till höger på sidan
  3. Klicka på Mina inställningar
  4. Öppna fältet Vilka e-mailaviseringar vill du ta emot?
  5. Kryssa i rutan bredvid alternativet Inbjudningar till att lämna omdömen om företag på Trustpilot
  6. Spara dina inställningar

*Observera att vi endast kan avregistrera dig från de omdömesinbjudningar som skickas via Trustpilots system. Även om du avregistrerat dig från utskick via Trustpilot, kan företag fortfarande skicka e-mailinbjudningar till dig via sina egna system.

Kommentarer

0 kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.