SEO-TrustBox för serversidan

Denna artikel riktar sig till utvecklare, och implementeringen kräver tekniska kunskaper. Klicka här för mer information om vår enklare variant som implementeras genom kopiering och inklistring.

Innehållet i SEO-TrustBoxen för serversidan är indexerbart för sökmotorer, och kan användas för att visa Rich Snippets i Googles sökresultat och annotationer i Bing.

Så här integrerar du SEO-TrustBoxen för serversidan

SEO-TrustBoxen för serversidan förser dig med en markup till din webbsida. Markupen hämtas som en del av din sidas genereringsprocess, eller som en schemalagd återkommande uppgift. Kom ihåg att resultaten cachelagras i 20 minuter.

Hämta din markup här:

https://productreviewswidgets.trustpilot.com/?sku={sku}&contentLanguage={contentLanguage}&businessUnitId={buid}&apikey={apikey}&productName={productName}&perPage={perPage}&count={count}&locale={locale}&widgetHeight={widgetHeight}

Ersätt sedan värdena i klammerparenteserna enligt tabellen nedan:

Fält

Obligatoriskt

Exempel

Beskrivning

sku

Ja

id001,id002 eller legobit-grön eller 12345

En lista över dina produkt-SKU:er, avgränsade med komma.

buid

Ja

2400267300006400057a0114

Ditt Business Unit-ID.

apikey

Ja

jL97tVnQcXhOef8Jxn2FtUi38oQjwnbX

Din API-nyckel.

productName

Ja

Snabb, röd cykel

Det produktnamn du vill ha med i det indexerbara innehållet, Rich Snippets osv.

contentLanguage

Nej

sv

Dina språkinställningar som styr vilket/vilka språk dina omdömen visas på. Om du hoppar över detta fält visas alla språk, enligt standardinställningarna.

perPage

Nej

5

Antalet omdömen du vill ska visas på varje sida. Om du hoppar över detta fält visas åtta omdömen, enligt standardinställningarna.

count

Nej

80

Det totala antalet omdömen du vill ska visas. Om du hoppar över detta fält visas 50 omdömen, enligt standardinställningarna.

locale

Nej

sv-SE

Dina inställningar för visning av datum och tid. Om du hoppar över detta steg används en-US, enligt standardinställningarna.

widgetHeight

Nej

300

Höjden du vill ha på din widget.

Stylesheet och JavaScript

Trustpilot förser dig med ett stylesheet som passar din markup, samt ett JavaScript med responsiv layout och pagineringsfunktion. Stylesheetet är en flexibel lösning som kan anpassas - dock erbjuder Trustpilot inget stöd för de eventuella anpassningar du gör i det. För en helt skräddarsydd lösning rekommenderar vi att du använder våra API:er.

Stylesheetet kan hämtas som scss, css eller minified css via länkarna nedan. Du kan antingen länka direkt från din webbsida, eller ladda ner det och anpassa det till dina behov.

JavaScriptet finns tillgängligt i både en normal och en minimerad version, vilka (precis som stylesheetet) antingen kan placeras direkt på din webbsida eller laddas ner.