SEO-fördelar med produktomdömen

Få SEO-fördelar genom att integrera widgets med produktomdömesinnehåll på din webbsida. Du kan välja mellan klientside- och serverside-TrustBoxar (den senare kräver en API-integration).

Det är troligt att konsumenter använder nyckelord som förekommer i dina omdömen när de söker efter ditt företag. Genom att låta sökmotorer indexera ditt produktomdömesinnehåll hjälper du därför potentiella kunder att hitta dina produktsidor.

Rich Snippets och annotationer

Våra SEO-TrustBoxar för klientsidan innehåller JSON-LD från Schema.org som tillåter Rich Snippets i Google och annotationer i Bing. Trustpilots Rich Snippet-stjärnor har visat sig öka klickfrekvensen med upp till 35%.

Produktbetyg på Google Shopping och i Google Shopping-annonser

Det produktomdömesinnehåll som du samlar in med Trustpilot skickas i en feed till Google Shopping. Observera att omdömesinnehåll från andra källor än Trustpilot inte skickas till Google Shopping, då vi inte kan validera att dessa samlats in enligt Googles riktlinjer.

Om du köper Google Shopping-annonser visas dina produktbetyg under produkten i Google Shopping, samt (i vissa fall) under produkten i de huvudsakliga sökresultaten på Google. Kontakta vårt supportteam om du vill lägga till ytterligare information i produktomdömes-feeden, som t.ex. GTIN (GS1-artikelnummer) eller MPN (tillverkarens artikelnummer).

Vad gör jag med produktomdömen som jag har samlat in utanför Trustpilot?

Om du har produktomdömen som du har samlat in sedan tidigare kan du enkelt importera dessa till Trustpilot med vår MultiSource TrustBox. Innehållet visas då i våra TrustBoxar. Observera att din Customer Success-manager måste genomföra importen åt dig, och detta är en engångsåtgärd.

Anpassade API-integrationer

Vill du göra ännu mer med ditt produktomdömesinnehåll? Skräddarsy dina integrationer med vårt Product Reviews API.