SEO-fördelar med produktomdömen

Lär dig hur du kan få SEO-fördelar genom att använda Trustpilots Produktomdömen.

Du kan skaffa dig SEO-fördelar antingen genom att använda en klientside-TrustBox för produktomdömen eller genom att använda vår serverside-TrustBox för produktomdömen (kräver API-integration). Fördelen med våra TrustBoxar är att både din produktinformation och innehållet i dina omdömen automatiskt optimeras för sökmotorer.

Rich Snippets & annotationer

Våra SEO-TrustBoxar för klientsidan innehåller den JSON-LD från Schema.org som tillåter Rich Snippets i Google och annotationer i Bing.

Om du föredrar att implementera något mer skräddarsytt rekommenderar vi vår API-lösning. Utvecklare kan läsa denna artikel för att få mer information.

Product listing - Skicka till Google Shopping: Trustpilot skickar produktomdömen till Google Shopping. Trustpilots produktomdömen kommer att visas under produktannonsen på utvalda marknader om du använder Googles Product Listing Ads.

Product Reviews TrustBox: Trustpilot har TrustBoxar för produktomdömen som är lika enkla att implementera som våra andra TrustBoxar. Vissa versioner av TrustBoxarna har SEO-fördelar. Versionerna utan SEO-fördelar är endast till för att öka förtroende, transparens och konvertering.

Indexeringsfördelar: Vi publicerar inte produktomdömen på Trustpilot. Detta innebär att du bibehåller rätten till alla SEO-fördelar som kan genereras genom insamlandet och publicerandet av produktomdömen på din webbsida.