Targeted TrustBox

Funktionen Targeted TrustBox ger dig möjlighet att visa omdömen med särskilda taggar. Detta är det fjärde alternativet under Välj dina omdömen, som är en del av konfigurationsavsnittet i TrustBox-biblioteket.

Omdömen kan taggas enligt olika segment, såsom plats, produktlinje, företagsavdelning etc. Med hjälp av dessa taggar kan du anpassa innehållet som visas i din TrustBox enligt landningssidan. Du behöver endast ställa in din Targeted TrustBox en gång, därefter uppdateras den automatiskt med nya omdömen med de angivna taggarna.

Så här skapar och implementerar du en Targeted TrustBox i två enkla steg:

Steg ett - Omdömessegmentering genom taggning

Du kan tagga omdömen manuellt via omdömessidan på ditt företagskonto, eller med hjälp av våra API:er för taggning av omdömen.

För mer information, läs vår artikel om Tagging och pre-tagging av företagsomdömen.

Steg två - Implementering av Targeted TrustBox

1. Välj en TrustBox i TrustBox-biblioteket
  2. Välj Dina omdömen efter tag i konfigurationsavsnittet
  3. Välj en tag från rullgardinsmenyn
    • Valfritt: ange antal stjärnor som ska visas
  4. Klicka på Hämta kod för att visa dina utvalda omdömen - TrustBox-kodavsnittet innehåller nu dataegenskapen (data-tags="tag1") som filtrerar ut rätt innehåll. Klicka på knappen skicka koden via e-mail om du vill ha koden skickad till dig eller till din utvecklare.
  5. Slutligen, klistra in kodavsnittet i HTML-fältet - samma procedur som för att implementera en TrustBox.

OBS: Du kan endast använda en tag per TrustBox. Däremot så kan olika TrustBoxar genereras med olika taggar.