TrustBoxar – Så här konfigurerar och implementerar du dina Trustpilot-widgets

När dina befintliga kunder pratar om ditt företag lyssnar dina potentiella kunder.

Börja samla in omdömen redan idag!

TrustBoxarna är Trustpilots widgets. Du kan integrera dessa fristående applikationer på din webbsida för att visa upp dina senaste omdömen, din TrustScore och ditt stjärnbetyg.

Du kan lägga till flera olika TrustBox-widgets på din webbsida. Du kan visa dina favoritomdömen i en TrustBox, dina senaste omdömen i en annan, och du kan till och med skapa flera målinriktade TrustBoxar som visar omdömen som är relevanta för specifika kundgrupper.

Välj en TrustBox-widget

Börja med att välja en TrustBox till din webbsida. Det finns många layouter och funktioner att välja mellan, så välj den widget som passar ditt företags behov bäst.

1. Gå in på Trustpilot Business > Visa upp omdömen > Widgets för webbsidor och ta dig till TrustBox-biblioteket för att välja en TrustBox.
  2. I TrustBox-biblioteket väljer du en TrustBox-widget och klickar på Läs mer.

Konfigurera din TrustBox

När du har valt en TrustBox, är det dags att konfigurera den.

• Under Skaffa din TrustBox anpassar du din TrustBox-widget.

Företagsplats

Välj den plats vars omdömen TrustBoxen ska visa. Välj Alla platser eller bara en specifik plats.

Obs: Platser är för närvarande endast tillgängliga för kunder i Storbritannien och Australien.

Välj dina omdömen

Välj de omdömen du vill visa upp i din TrustBox. Du kan välja mellan dessa fyra alternativ:

Urval av omdömen Beskrivning
Dina senaste omdömen Visar omdömen i omvänd kronologisk ordning, där ditt senaste omdöme syns först
Dina omdömen sorterade efter stjärnbetyg Visar omdömen med de stjärnbetyg du väljer, t.ex. alla 3-, 4-, och 5-stjärniga omdömen
Dina favoritomdömen Välj dina favoritomdömen manuellt för att visa upp i din TrustBox
Dina omdömen sorterade efter taggar Välj taggade omdömen för att rikta dig mot en specifik målgrupp. Du kan välja en tagg per TrustBox.

Tänk på att omdömesfiltrering leder till att du ger en något modifierad bild av dina kunders åsikter. Även om din TrustBox alltid visar din TrustScore och dina stjärnor rekommenderar vi att du visar alla dina omdömen — även de negativa.

Konfigurera din TrustBox

Konfigurera din TrustBox så att den passar din webbsidas design.

Inställningar Beskrivning
Föredraget språk TrustBoxens visningsspråk
Bredd TrustBoxens bredd
Höjd TrustBoxens höjd i pixel
Tema Välj ett ljust eller mörkt tema
Konverteringsoptimeringstest Aktivera TrustBox Optimizer för denna Trustbox
Rich Snippets för SEO Aktivera strukturerad data-markup för att förbättra din ranking på Google

Responsiv design

Alla våra TrustBoxar är responsiva. De har interna brytpunkter som säkerställer att placeringen av innehållet anpassas efter de givna dimensionerna, och de har en scroll-funktion.

TrustBoxar integreras i en iframe på din webbsida. Denna iframe stödjer inte storleksändringar fullt ut, så TrustBoxen kommer inte att vara fullt flexibel i alla dimensioner. TrustBoxens bredd anpassas när du ändrar storlek på webbläsarfönstret, medan höjden förblir densamma. Ställ in bredden på 100% och justera höjden på dina DOM-element så att de stämmer överens med TrustBoxens minimihöjd för bästa resultat.

Obs: Vi rekommenderar att du kontrollerar TrustBoxarnas minimi- och maximivärden innan du påbörjar implementeringen. Denna information hittar du på TrustBoxens förhandsgranskningssida.

Implementera din TrustBox

Du har valt och konfigurerat din TrustBox. Det är nu dags att lägga in den på din webbsida.

1. Under Implementera din TrustBox klickar du på Hämta kod. Dela instruktionerna så att du kan skicka dem till dig själv och din utvecklare.
  2. Kopiera TrustBox-skriptet och klistra in det i <HEAD>-sektionen på din webbsida. Du behöver endast göra detta en gång, oavsett om du lägger till en eller flera TrustBoxar.
  3. Lägg till TrustBoxens HTML-kod i <BODY>-sektionen där du vill att TrustBoxen ska visas.

Obs: Om du inte kan lägga till skriptet i <HEAD>-sektionen går det även att lägga till det i <BODY>-sektionen före HTML-koden. Detta kan dock påverka din webbsidas prestanda.

E-handelsintegrationer

Vi har flera e-handelsintegrationer som gör det ännu enklare att lägga till en TrustBox på din webbsida.

Du kan alltid lägga till en TrustBox på din webbsida manuellt, men om det finns en plugin för din e-handelsplattform kan du genom integrationen enkelt dra och släppa din TrustBox på din webbsida.

E-handelsplattform Tillgänglig integration
PrestaShop Ja
Magento Ja
WooCommerce Ja
OpenCart Ja
Shopify Ja
BigCommerce Nej