TrustBox-widgets – implementering, prestanda och design

Håller du på att implementera en av Trustpilots TrustBox-widgets? Vill du veta mer om deras prestanda och laddningshastighet? Här hittar du all information du behöver.

Innan du sätter igång: var beredd på att implementeringen kan kräva din webmasters assistans. Och om du är osäker på vilken eller vilka widgets du vill implementera rekommenderar vi att du läser denna introduktion till våra TrustBoxar.

Implementeringsguide

1. Logga in på ditt företagskonto på Trustpilot.
  2. Klicka på Integrationer för att komma åt TrustBox-biblioteket där du kan se alla TrustBoxar du har tillgång till.
  3. Du kan filterera TrustBoxarna så att du bara ser vissa typer, t.ex. TrustBoxar som är optimerade för SEO. Du kan också klicka på TrustBoxarna för att förhandsgranska dem.
  4. När du valt en TrustBox konfigurerar du den genom att följa stegen under Skaffa din TrustBox.
  5. När du är redo för implementeringen klickar du på Hämta kod. Om du vill få koden skickad till dig (eller till din utvecklare) klickar du på Skicka koden via e-mail.
  6. Kopiera koden och klistra in den i HEAD-sektionen på din webbsida (du behöver endast göra detta en gång, oavsett om du lägger till en eller flera TrustBoxar).
  7. Lägg till HTML-koden i BODY-sektionen där du vill att TrustBoxen/TrustBoxarna ska visas.

Obs: Om du inte kan lägga till skriptet i HEAD-sektionen går det även att lägga till det i BODY-sektionen FÖRE HTML-koden. Detta kan dock påverka din webbsidas prestanda.

Responsiv design

De flesta av våra TrustBoxar är responsiva. Deras höjd och bredd kan ställas in så att de anpassar sig till olika skärmstorlekar. De har interna brytpunkter som säkerställer att placeringen av innehållet anpassas efter de givna dimensionerna. Det går också att ställa in så att man kan scrolla. Obs: Vi rekommenderar att du kontrollerar TrustBoxens/TrustBoxarnas minimi- och maximivärden innan du påbörjar implementeringen.

När TrustBoxen implementeras på din webbsida integreras den i en iframe. Denna iframe stödjer inte storleksändringar fullt ut, så TrustBoxen kommer inte att vara fullt flexibel i alla dimensioner. Det innebär att TrustBoxens bredd anpassas när du ändrar storlek på webbläsarfönstret, medan höjden förblir densamma. För att detta ska fungera måste du ställa in bredden på 100% och justera höjden på dina DOM-element så att de stämmer överens med TrustBoxens minimihöjd.

Prestanda och laddningshastighet

TrustBoxarna påverkar inte din webbsidas prestanda. TrustBox-skriptet läses in asynkront på sidan. Med asynkrona skript laddar din webbsida snabbare, eftersom skriptet körs i bakgrunden under tiden sidan läses in. Inläsningen av TrustBox-skriptet påverkar med andra ord inte webbsidans laddningshastighet.

Datan cachelagras i vårt CDN (Content Delivery Network) och skickas inom 300-500 millisekunder varje gång sidan läses in med TrustBoxen. På grund av detta kan det ta tid att ladda TrustBoxen första gången du läser in din webbsida efter implementeringen. När datan väl har hämtats från servrarna laddas den dock omedelbart.

Om Trustpilot skulle råka ut för ett driftstopp, drabbar detta även TrustBoxarna. Detta händer dock väldigt sällan. Och om en TrustBox är långsam visas en reservbild medan TrustBoxen läses in i bakgrunden.

Så här lägger du till en TrustBox i din webbutik

Var noga med att följa de specifika instruktionerna för din eCommerce-plattform när du lägger till din TrustBox.

Så här lägger du till en TrustBox i Magento

I denna Magento-artikel kan du lära dig hur du lägger till innehåll i Magentos Content Management System. I Page Layout-sektionen kan du läsa om hur du infogar skriptet, och i Widgets-sektionen om hur du lägger till HTML-kod i brödtexten (body).

Så här lägger du till en TrustBox i WooCommerce

Eftersom WooCommerce är ett WordPress-tillägg kan du hitta instruktioner till hur du implementerar widgets i denna supportartikel från WordPress. Om du har din WooCommerce-sajt på ett webbhotell behöver du ha ett Premium-konto hos WordPress för att kunna installera TrustBoxar.

Så här lägger du till en TrustBox i Shopify

I denna Shopify-guide kan du läsa om hur du lägger till anpassad HTML-kod i Shopify.

Så här lägger du till en TrustBox i PrestaShop

PrestaShop har skrivit en guide med detaljerad information om hur du lägger till HTML-kod. Tänk på att implementeringen kräver viss programmeringskunskap.

Så här lägger du till en TrustBox i BigCommerce

I denna guide från BigCommerce kan du läsa om hur du lägger till bilder i HTML-koden. Tänk på att implementeringen kräver viss programmeringskunskap.