TrustBox-widgets – implementering och design

Vill du lägga till en TrustBox-widget på din webbsida eller din webbutik? Här kommer en översikt över implementering och design för att hjälpa dig att komma igång.

Om du är osäker på vilken eller vilka widgets du vill implementera rekommenderar vi att du läser denna introduktion till våra TrustBoxar och våra målinriktade TrustBoxar. Du kan också besöka TrustBox-biblioteket för att se förhandsgranskningar av alla våra widgets.

Implementeringsguide

1. Logga in på Trustpilot Business.
  2. Gå till Integrationer > TrustBox-bibliotek där du kan se alla TrustBoxar du har tillgång till.
  3. Du kan filtrera TrustBoxarna så att du bara ser vissa typer, t.ex. TrustBoxar som är optimerade för SEO. Du kan också klicka på TrustBoxarna för att förhandsgranska dem.
  4. När du väl har valt en TrustBox kan du konfigurera den genom att följa instruktionerna under Skaffa din TrustBox.
  5. När du är redo för implementeringen klickar du på Hämta kod. Du kan nu välja att skicka koden till dig själv eller din utvecklare genom att klicka på Dela instruktionerna.
  6. Kopiera TrustBox-skriptet och klistra in det i HEAD-sektionen på din webbsida (du behöver endast göra detta en gång, oavsett om du lägger till en eller flera TrustBoxar.)
  7. Lägg till TrustBoxens HTML-kod i BODY-sektionen där du vill att TrustBoxen/TrustBoxarna ska visas.

Obs: Om du inte kan lägga till skriptet i HEAD-sektionen går det även att lägga till det i BODY-sektionen före HTML-koden. Detta kan dock påverka din webbsidas prestanda.

Responsiv design

Alla våra TrustBoxar är responsiva. Deras höjd och bredd kan ställas in så att de anpassar sig till olika skärmstorlekar. De har interna brytpunkter som säkerställer att placeringen av innehållet anpassas efter de givna dimensionerna, och de har en scroll-funktion.

Obs: Vi rekommenderar att du kontrollerar TrustBoxens/TrustBoxarnas minimi- och maximivärden innan du påbörjar implementeringen. Denna information hittar du på TrustBoxens förhandsgranskningssida.

När TrustBoxen implementeras på din webbsida integreras den i en iframe. Denna iframe stödjer inte storleksändringar fullt ut, så TrustBoxen kommer inte att vara fullt flexibel i alla dimensioner. Detta innebär att TrustBoxens bredd anpassas när du ändrar storlek på webbläsarfönstret, medan höjden förblir densamma. För att detta ska fungera måste du ställa in bredden på 100% och justera höjden på dina DOM-element så att de stämmer överens med TrustBoxens minimihöjd.

Produkt-TrustBoxar i mallar

När du hämtar TrustBoxens HTML-kod är den genererad för en specifik SKU. Du hittar SKU:n i kodavsnittet 'data-sku="{din sku}"'. Om du genererar HTML-koden på din server kan du ändra egenskaperna programmatiskt, så att vilken som helst av dina SKU:er fylls i. Om du vill ändra värdena i din front-end finns det ytterligare steg som du måste följa för att kunna ändra SKU:er. (Du kan behöva hjälp från din utvecklare.)

Så här lägger du till en TrustBox i din webbutik

Var noga med att följa de specifika instruktionerna för din e-handelsplattform när du lägger till din TrustBox:

Så här lägger du till en TrustBox i Magento

I denna Magento-artikel kan du lära dig hur du lägger till innehåll i Magentos Content Management System. I Page Layout-sektionen kan du läsa om hur du infogar skriptet, och i Widgets-sektionen om hur du lägger till HTML-kod i brödtexten (body).

Så här lägger du till en TrustBox i WooCommerce

Eftersom WooCommerce är ett WordPress-tillägg kan du hitta instruktioner till hur du implementerar widgets i denna supportartikel från WordPress. Om du har din WooCommerce-sajt på ett webbhotell behöver du ha ett Premium-konto hos WordPress för att kunna installera TrustBoxar.

Så här lägger du till en TrustBox i Shopify

I denna Shopify-guide kan du läsa om hur du lägger till anpassad HTML-kod i Shopify.

Så här lägger du till en TrustBox i PrestaShop

PrestaShop har skrivit en guide med detaljerad information om hur du lägger till HTML-kod. Implementeringen kräver viss programmeringskunskap.

Så här lägger du till en TrustBox i BigCommerce

I denne guide från BigCommerce kan du läsa om hur du lägger till bilder i HTML-koden. Implementeringen kräver viss programmeringskunskap.

Om du vill veta mer om TrutsBoxens prestanda och laddningshastighet, kan du hitta mer information i denna artikel.