Så lägger du till en TrustBox på en webbsida

Kom igång nu

Trustpilots widgets kallas TrustBoxar. Dessa fristående applikationer kan integreras på din webbsida för att visa upp dina senaste omdömen, din TrustScore och ditt stjärnbetyg. Denna guide visar dig hur.

Det finns flera olika TrustBox-widgets som du kan lägga till på din webbsida. Visa dina favoritomdömen i en TrustBox, dina senaste omdömen i en annan, eller skapa flera målinriktade TrustBoxar som visar omdömen som är relevanta för ett specifikt kundsegment.

Välj en TrustBox-widget

Det första steget är att välja en TrustBox. Det finns många layouter och funktioner att välja mellan, så välj den widget som passar dina verksamhetsbehov bäst.

1. På ditt företagskonto går du till Visa upp omdömen > Widgets för webbsidor. Leta igenom TrustBox-biblioteket och välj en TrustBox.
  1. När du valt en TrustBox-widget klickar du på Läs mer.

Konfigurera din TrustBox

När du har valt din TrustBox, är det dags att konfigurera den. På sidan för din valda TrustBox finns en sektion som heter Skaffa din TrustBox och där kan du se några konfigurationsalternativ.

Företagsplats

Välj den plats vars omdömen TrustBoxen ska visa. Välj Alla platser eller bara en specifik plats.

Obs: Denna inställning kommer enbart vara synlig om du har tillgång till TrustBoxar för platsomdömen

Välj dina omdömen

Välj de omdömen som du vill visa i TrustBoxen. Du har fyra alternativ att välja från:

Omdömesfilter Beskrivning Text som visas i widget
Dina senaste omdömen Visar omdömen i omvänd kronologisk ordning, där ditt senaste omdöme syns först Våra senaste omdömen
Dina omdömen sorterade efter stjärnbetyg Visar de stjärnbetyg som du väljer. Till exempel, alla 3-, 4-, och 5-stjärniga omdömen. Våra 3-, 4- och 5-stjärniga omdömen
Dina favoritomdömen Välj manuellt vilka av dina favoritomdömen som ska visas i TrustBoxen Våra favoritomdömen
Dina omdömen sorterade efter taggar Välj taggade omdömen för att rikta in dig mot en specifik målgrupp. Du kan välja en tagg per TrustBox. Våra favoritomdömen

Tänk på att när du väljer att filtrera omdömen leder det till att du ger en något modifierad bild av dina kunders åsikter. Även om din TrustBox alltid visar din TrustScore och dina stjärnor rekommenderar vi att du visar alla dina omdömen, även de negativa.

Anpassa din TrustBox

Du kan anpassa konfigurationen av dina TrustBoxar för att passa din webbsidas design. Dina inställningsalternativ är: widget-språk, bredd, höjd, typsnitt, tema och typsnittsfärg.

Implementera din TrustBox

När du har valt din TrustBox och konfigurerat den, är det dags att sätta den på din webbsida.

1. Under Implementera din TrustBox klickar du på Hämta kod. Dela instruktionerna så att du kan skicka dem till dig själv eller din utvecklare.
  1. Kopiera TrustBox-skriptet och klistra in det i <HEAD>-sektionen på din webbsida. Du behöver endast göra detta en gång, oavsett om du lägger till en eller flera TrustBoxar.
  1. Lägg till TrustBoxens HTML-kod i <BODY>-sektionen där du vill att TrustBoxen ska visas.

Andra implementeringsmetoder

• Om din webbsida använder WordPress kan du använda vår WordPress-integration för att installera en TrustBox. Denna metod kräver ingen kodning – du kan placera, anpassa och publicera allt på ett ställe.
  • Om du har begränsad tillgång till källkoden kan du använda Google Tag Manager (GTM) för att lägga till en TrustBox i form av ett anpassat skript.
  • Om du inte kan lägga till skriptet i <HEAD>-sektionen går det även att lägga till det i <BODY>-sektionen före HTML-koden. Detta kan dock påverka din webbsidas prestanda.

När du har implementerat din TrustBox, kan du testa hur dina TrustBoxar presterar med hjälp av vår TrustBox Optimizer. Kolla gärna in våra andra artiklar om du vill veta mer om TrustBoxar.