Så lägger du till en TrustBox på en webbsida

Kom igång nu

Trustpilots widgets kallas TrustBoxar. Dessa fristående applikationer kan integreras på din webbplats för att visa upp dina senaste omdömen, din TrustScore och ditt stjärnbetyg. Denna guide visar dig hur.

Det finns flera olika TrustBox-widgets som du kan lägga till på din webbsida. Visa dina favoritomdömen i en TrustBox, dina senaste omdömen i en annan, eller skapa flera målinriktade TrustBoxar som visar omdömen som är relevanta för ett specifikt kundsegment.

Obs: Om du använder AMP-sidor, rekommenderar vi att du använder vår TrustBox Signature eller TrustBox Newsletter. Du kan även skapa en anpassad TrustBox med vår API.

Välj en TrustBox-widget

Det första steget är att välja en TrustBox. Det finns många layouter och funktioner att välja mellan, så välj den widget som passar dina verksamhetsbehov bäst.

1. Gå till ditt företagskonto och klicka på Visa upp omdömen > Widgets för webbsidor. Leta igenom TrustBox-biblioteket och välj en TrustBox.

1. När du valt en TrustBox-widget klickar du på Läs mer.

Konfigurera din TrustBox

När du har valt din TrustBox, är det dags att konfigurera den. På TrustBoxens konfigurationssida finns en sektion som heter Skaffa din TrustBox och där kan du anpassa din TrustBox.

Plats

Välj den plats vars omdömen TrustBoxen ska visa. Välj Alla platser eller bara en specifik plats.

Obs: Denna inställning kommer enbart vara synlig om du har tillgång till TrustBoxar för platsomdömen

Välj dina omdömen

Välj vilka omdömen som ska visas i TrustBoxen. Du kan välja mellan dessa fyra alternativ:

Omdömesfilter Beskrivning Text som visas i widget
Dina senaste omdömen Visar omdömen i omvänd kronologisk ordning, där ditt senaste omdöme syns först Våra senaste omdömen
Dina omdömen sorterade efter stjärnbetyg Visar de stjärnbetyg som du väljer. Till exempel, alla 3-, 4-, och 5-stjärniga omdömen. Våra 3-, 4- och 5-stjärniga omdömen
Dina favoritomdömen Välj manuellt vilka av dina favoritomdömen som ska visas i TrustBoxen Våra favoritomdömen
Dina omdömen sorterade efter taggar Välj taggade omdömen för att rikta in dig mot en specifik målgrupp. Du kan välja en tagg per TrustBox. Våra favoritomdömen

Tänk på att när du väljer att filtrera omdömen leder det till att du ger en något modifierad bild av dina kunders åsikter. Även om din TrustBox alltid visar din TrustScore och dina stjärnor rekommenderar vi att du visar alla dina omdömen, även de negativa.

Anpassa din TrustBox

Du kan anpassa konfigurationen av dina TrustBoxar för att passa din webbplats design. Dina inställningsalternativ är: widget-språk, bredd, höjd, typsnitt, tema och typsnittsfärg.

Implementera din TrustBox

När du har valt din TrustBox och konfigurerat den, är det dags att implementera den på din webbplats.

1. Under Implementera din TrustBox klickar du på Hämta kod. Klicka sedan på Dela instruktionerna så att du kan skicka dem till dig själv eller din utvecklare.

1. Kopiera TrustBox-skriptet och klistra in det i <HEAD>-sektionen på din webbplats. Du behöver endast göra detta en gång, oavsett om du lägger till en eller flera TrustBoxar.

1. Lägg till TrustBoxens HTML-kod i <BODY>-sektionen där du vill att TrustBoxen ska visas.

Andra implementeringsmetoder

• Om din webbplats använder WordPress kan du använda vår WordPress-integration för att installera en TrustBox. Denna metod kräver ingen kodning – du kan placera, anpassa och publicera allt på ett ställe.
  • Om du har begränsad tillgång till källkoden kan du använda Google Tag Manager (GTM) för att lägga till en TrustBox i form av ett anpassat skript.
  • Om du inte kan lägga till skriptet i <HEAD>-sektionen går det även att lägga till det i <BODY>-sektionen före HTML-koden. Detta kan dock påverka din webbplats prestanda.

När du har implementerat din TrustBox, kan du testa hur dina TrustBoxar presterar med hjälp av vår TrustBox Optimizer. Kolla gärna in våra andra artiklar om du vill veta mer om TrustBoxar.

Föregående Introduktion till TrustBoxar

Nästa Vanliga frågor om TrustBoxar