Så implementerar du en TrustBox

I denna artikel hittar du instruktioner till hur du implementerar TrustBoxar på valfritt ställe på din webbplats. TrustBoxarna är Trustpilots widgets - fristående applikationer som visar upp dina omdömen, dina stjärnbetyg och din TrustScore. Observera att implementeringen kan kräva din webmasters assistans.

Om du vill se en allmän översikt över alla våra TrustBoxar (inklusive målinriktade sådana), rekommenderar vi att du läser denna artikel.

Implementeringsguide

1. Logga in på ditt företagskonto på Trustpilot.
  2. Klicka på Integrationer för att komma till TrustBox-biblioteket. Här kan du se en översikt över alla de TrustBoxar du har tillgång till.
  3. Du kan filtrera efter olika sorters TrustBoxar, t.ex. TrustBoxar optimerade för SEO.
  4. Du kan också klicka på de olika TrustBoxarna för att förhandsgranska dem.
  5. När du valt en TrustBox kan du konfigurera den genom att följa stegen under Skaffa din TrustBox.
  6. När du är redo för implementeringen klickar du på Hämta kod. Klicka på knappen Skicka koden via e-mail om du vill få den skickad till dig själv eller till din utvecklare.
  7. Kopiera <script>-koden och klistra in den i HEAD-sektionen på din webbsida (du behöver endast göra detta en gång, oavsett om du lägger till en eller flera TrustBoxar). Lägg sedan till taggen <div> i BODY-sektionen, på det ställe där du vill placera din(a) TrustBox(ar). På samma sätt som Bootstrap läses detta skript in asynkront och skapar en iframe i <div>-taggen. Det är denna iframe som läser in TrustBoxen.

Responsiv design

De flesta av våra TrustBoxar är responsiva. Deras höjd och bredd kan ställas in så att de anpassar sig till olika skärmstorlekar. De har interna brytpunkter som säkerställer att placeringen av innehållet anpassas efter de givna dimensionerna. Det går också att ställa in så att man kan scrolla. OBS: Vi rekommenderar att du kontrollerar TrustBoxens/TrustBoxarnas minimi- och maximivärden innan du påbörjar implementeringen.

När TrustBoxen implementeras på din webbsida integreras den i en iframe. Denna iframe stödjer inte storleksändringar fullt ut, och därför kommer TrustBoxen inte att vara fullt flexibel i alla dimensioner. Det innebär att TrustBoxens bredd anpassas när du ändrar storlek på webbläsarfönstret, medan höjden förblir densamma.

Vi rekommenderar att du ställer in bredden på 100%, för att säkerställa att den automatiskt anpassar sig efter bredden på fönstret. Justera höjden vid de huvudsakliga brytpunkterna på din webbsida, så att den passar den nya höjden på behållaren.

Prestanda & laddningshastighet

TrustBoxarna påverkar inte din webbsidas prestanda. TrustBox-skriptet läses in asynkront i förhållande till resten av sidan. Genom att använda asynkrona skript laddar din webbsida snabbare, eftersom skriptet körs i bakgrunden under tiden sidan läses in. Inläsningen av TrustBox-skriptet påverkar således inte webbsidans laddningshastighet.

När du läser in din webbplats för första gången efter implementeringen, kan det ta en stund att ladda in TrustBoxen. När den väl har hämtat datan från servrarna laddas den dock omedelbart. Närmare bestämt så cachelagras datan i vårt CDN (Content Delivery Network) och levereras inom 300-500 ms varje gång sidan med TrustBoxen laddas in.

Om en TrustBox laddar väldigt långsamt visas en reservbild under tiden TrustBoxen läses in i bakgrunden. Den försvinner så fort inläsningen av TrustBoxen är klar.

Om Trustpilot skulle råka ut för ett driftstopp, drabbar detta även TrustBoxarna.