Get the Convert add-on module to increase onsite conversion with our extensive library of service review TrustBoxes.

Get the module

Så lägger du till en TrustBox på en webbsida

Get the Convert add-on module to increase onsite conversion with our extensive library of service review TrustBoxes.

Get the module

När dina befintliga kunder pratar om ditt företag lyssnar dina potentiella kunder.

Börja samla in omdömen redan idag!

TrustBoxar är Trustpilots widgets. Du kan integrera dessa fristående applikationer på din webbsida för att visa upp dina senaste omdömen, din TrustScore och ditt stjärnbetyg.

Det finns flera olika TrustBox-widgets som du kan lägga till på din webbsida. Du kan visa dina favoritomdömen i en TrustBox, dina senaste omdömen i en annan, och du kan till och med skapa flera målinriktade TrustBoxar som visar omdömen som är relevanta för specifika kundgrupper.

Välj en TrustBox-widget

Börja med att välja en TrustBox till din webbsida. Det finns många layouter och funktioner att välja mellan, så välj den widget som passar ditt företags behov bäst.

1. Gå in på ditt företagskonto > Visa upp omdömen > Widgets för webbsidor och ta dig till TrustBox-biblioteket för att välja en TrustBox.
  2. När du valt en TrustBox-widget klickar du på Läs mer.

Konfigurera din TrustBox

När du har valt en TrustBox är det dags att konfigurera den.

• Under Skaffa din TrustBox anpassar du din TrustBox-widget.

Plats

Välj den plats vars omdömen TrustBoxen ska visa. Välj Alla platser eller bara en specifik plats.

Välj dina omdömen

Välj de omdömen du vill visa upp i din TrustBox. Du kan välja mellan följande fyra alternativ:

Urval av omdömen Beskrivning
Dina senaste omdömen Visar omdömen i omvänd kronologisk ordning, där ditt senaste omdöme syns först
Dina omdömen sorterade efter stjärnbetyg Visar omdömen med de stjärnbetyg du väljer, t.ex. alla 3-, 4- och 5-stjärniga omdömen
Dina favoritomdömen Välj manuellt vilka av dina favoritomdömen som ska visas i TruxtBoxen
Dina omdömen sorterade efter taggar Välj taggade omdömen för att rikta dig mot en specifik målgrupp. Du kan välja en tagg per TrustBox.

Tänk på att omdömesfiltrering leder till att du ger en något modifierad bild av dina kunders åsikter. Även om din TrustBox alltid visar din TrustScore och dina stjärnor rekommenderar vi att du visar alla dina omdömen – även de negativa.

Konfigurera din TrustBox

Konfigurera din TrustBox så att den passar din webbsidas design.

Inställningar Beskrivning
Föredraget språk TrustBoxens visningsspråk
Bredd TrustBoxens bredd
Höjd TrustBoxens höjd i pixel
Tema Välj ett ljust eller mörkt tema

Implementera din TrustBox

Du har valt och konfigurerat din TrustBox. Det är nu dags att lägga in den på din webbsida.

1. Under Implementera din TrustBox klickar du på Hämta kod. Dela instruktionerna så att du kan skicka dem till dig själv och din utvecklare.
  2. Kopiera TrustBox-skriptet och klistra in det i <HEAD>-sektionen på din webbsida. Du behöver endast göra detta en gång, oavsett om du lägger till en eller flera TrustBoxar.
  3. Lägg till TrustBoxens HTML-kod i <BODY>-sektionen där du vill att TrustBoxen ska visas.

Andra implementeringsmetoder

• Om din webbsida använder WordPress kan du använda vår WordPress-plugin för att installera en TrustBox. Denna metod kräver ingen kodning – du kan placera, anpassa och publicera allt på ett ställe.
  • Om du har begränsad tillgång till vår källkod kan du använda Google Tag Manager (GTM) för att lägga till en TrustBox i form av ett anpassat skript.
  • Om du inte kan lägga till skriptet i <HEAD>-sektionen går det även att lägga till det i <BODY>-sektionen före HTML-koden. Observera att detta kan påverka din webbsidas prestanda.

När du har implementerat din TrustBox, kan du överväga att testa hur dina TrustBoxar presterar med hjälp av vår TrustBox Optimizer. Om du vill veta mer om TrustBoxar rekommenderar vi dig att läsa våra andra artiklar om ämnet.