Automatisk Feedback Service (AFS) - Inbjudningar på olika språk

OBS: Denna artikel riktar sig till användare av strukturerade data-avsnitt (Structured Data Snippets).

När du skickar ut inbjudningar till dina kunder används per automatik det språk du valt under inställningarna i Automatisk Feedback Service-modulen. Om du vill skicka ut inbjudningar på olika språk från samma domän måste du lägga till två ytterligare parametrar i ditt strukturerade data-avsnitt. Dessa parametrar är inte obligatoriska, men de ger dig möjlighet att specificera vilken mall kunden mottar samt vilken Trustpilot-sida länken refererar till.

Exempel: Lägg till följande tags i e-mailen med orderbekräftelser till dina spansktalande kunder.

<script type="application/json+trustpilot">
{
"templateId": "529c0abfefb96008b894ad02",
"locale": "es-ES"
}
</script>

Dina spansktalande kunder får då en inbjudan på spanska och omdirigeras via länken till https://es.trustpilot.com/.

Expandera alla

Locales (länder och språk)

Du kan specificera språket på den Trustpilot-sida dina kunder skickas till genom att använda locale-parametern.

Klicka här för att se alla locales

"locale": "da-DK" / Danska-Danmark

"locale": "de-DE" / Tyska-Tyskland

"locale": "en-GB" / Engelska-Storbritannien

"locale": "es-ES" / Spanska-Spanien

"locale": "fi-FI" / Finska-Finland

"locale": "fr-FR" / Franska-Frankrike

"locale": "it-IT" / Italienska-Italien

"locale": "nb-NO" / Norska (Bokmål)-Norge

"locale": "nl-NL" / Holländska-Nederländerna

"locale": "pl-PL" / Polska-Polen

"locale": "pt-PT" / Portugisiska-Portugal

"locale": "ru-RU" / Ryska-Ryssland

"locale": "sv-SE" / Svenska-Sverige

"locale": "en-AU" / Engelska-Australien

"locale": "zh-CN" / Kinesiska-Kina

"locale": "en-IE" / Engelska-Irland

"locale": "de-AT" / Tyska-Österrike

"locale": "de-CH" / Tyska-Schweiz

"locale": "fr-BE" / Franska-Belgien

"locale": "nl-BE" / Holländska-Belgien

"locale": "ja-JP" / Japanska-Japan

"locale": "pt-BR" / Brasiliansk portugisiska-Brasilien

"locale": "en-US" / Engelska-USA

"locale": "en-CA" / Engelska-Kanada

"locale": "en-NZ" / Engelska-Nya Zeeland

Mall-ID

Med hjälp av ett mall-ID kan du specificera vilka inbjudningsmallar du vill skicka ut till dina kunder. Du kan välja mellan Trustpilots optimerade mall och dina egna, anpassade mallar.

Så här hittar du ditt mall-ID
  1. Gå till Inbjudningar och välj fliken Redigera din mall
  2. Klicka på knappen Välj mall för att se en översikt över alla dina mallar
  3. Välj den mall du vill använda (optimerad eller anpassad) och klicka på Fortsätt
  4. Du hittar ditt mall-ID längst ner på mallen