Så skräddarsyr du din företagsprofil

När dina befintliga kunder pratar om ditt företag lyssnar dina potentiella kunder.

Börja samla in omdömen redan idag!

Använd din offentliga Trustpilot-profil som ett komplement till din webbsida för att introducera ditt företag. Det är ett utmärkt sätt att framhäva ditt företag och skapa förtroende hos dina kunder.

Din offentliga profil är det första kunderna ser när de vill lämna ett omdöme om ditt företag på Trustpilot. Se därför till att din profil är uppdaterad och iögonfallande genom att skräddarsy den.

Skräddarsy din offentliga profil

• Logga in på ditt företagskonto, gå till Inställningar och välj Inställningar för offentlig profil.

Obs: Det kan ta upp till 20 minuter innan ändringarna visas på din profil.

Företagsinformation

Under Företagsinformation kan du introducera ditt företag och ge dina kunder dina kontaktuppgifter. Sökmotorer indexerar denna sida, så se till att hålla den uppdaterad.

Du kan fylla i följande sektioner för att dela information om ditt företag:

Sektion Beskrivning
Om företaget Innehåller textfält för ditt företags visningsnamn, webbsida och beskrivning. Du kan också ladda upp en bild av ditt företags logotyp eller en skärmdump av din hemsida. Bilden ska vara 120 px x 120 px.
Kontaktuppgifter Ange ditt företags e-mailadress och postadress.
Webbadresser till dina profiler på sociala medier Ange webbadresser till relevanta profiler på sociala medier såsom Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter, Instagram och Youtube.
Dina inställningar Välj det land där ditt företag är registrerat. Detta påverkar din kategoriranking, då du rankas med andra företag på samma marknad.

Obs: Fältet Beskrivning stödjer HTML.

Promotion-box

Promotion-boxen hjälper dig att öka kundernas medvetenhet om ditt varumärke och din kundservice.

1. Du kan redigera titeln på din Promotion-box. Om ingenting annat anges hämtas titeln från Visningsnamnet under Företagsinformation.
  2. Välj en rubrik till ditt meddelande och fyll i meddelandedetaljerna. Du kan lägga till flera rubriker och meddelandedetaljer.

Obs: Fälten Titel och Meddelande stödjer inte HTML. Promotion-boxen kan innehålla en bild på 255 px x 190 px.

Garantibox

Om du erbjuder någon form av garanti, till exempel pengarna tillbaka, leverans inom 24 timmar eller problemfria returer, kan du uppmärksamma dina kunder på detta med hjälp av vår Garantibox.

1. Lägg till en rubrik, en teaser och garantidetaljer.
  2. Välj en bild och klicka på Spara och publicera.
    • Du kan inaktivera din garantibox genom att klicka på Inaktivera.

Obs: Fältet Garantidetaljer stödjer HTML, men fälten Rubrik och Teaser gör det inte. Fältet Garantidetaljer kan innehålla en bild på 255 px x 190 px.

Facebook Like-box

Öka kundförtroendet genom att implementera en Facebook Like-box på din profilsida.

1. Ange URL:en till din Facebook-sida eller ditt sid-ID i adressfältet.
  2. Du kan förhandsgranska din Facebook Like-box genom att klicka på Förhandsgranska. Välj Publicera för att publicera den.

Har du problem med att integrera Facebook Like-boxen?

Facebook Like-boxen är inte kompatibel med Facebook-sidor som har begränsningar aktiverade för vissa användare, t.ex. baserat på ålder eller land.

För att åtgärda detta:

1. Logga in på din Facebook-sida som administratör.
  2. Välj Inställningar i rullgardinsmenyn längst upp till höger.
  3. Ta bort eventuella begränsningar. Detta ger alla tillgång till din Facebook-sida.

När du har tagit bort begränsningarna ska integrationen fungera utan problem.