Så skräddarsyr du din företagsprofil

Använd din offentliga Trustpilot-profil som komplement till din webbsida och presentera ditt företag. Det är ett bra sätt att marknadsföra din verksamhet.

Din offentliga profil är det första en kund ser när de ska skriva ett omdöme om ditt företag på Trustpilot. Du kan anpassa din profil för att se till att den är uppdaterad och minnesvärd.

Skräddarsy din offentliga profil

Från ditt företagskonto går du till Inställningar > Offentlig profilinformation. Där finns alla inställningar som du kan ändra på.

Obs: Det kan ta upp till 20 minuter innan ändringarna visas på din profil.

Profilinformation

Presentera ditt företag och ge användarna din kontaktinformation och detaljer. Sökmotorer indexerar denna sida, så se till att hålla den uppdaterad.

1. Från ditt företagskonto, gå till Inställningar > Offentlig profilinformation > Profilinformation.
  2. Fyll i de relevanta sektionerna för att dela information om ditt företag.
Sektion

Beskrivning

Om företaget Innehåller textfält för ditt företags visningsnamn, webbsida och beskrivning. Det går bra att använda HTML i beskrivningen. Du kan också ladda upp en bild av ditt företags logotyp eller en skärmdump av din hemsida. Bilden ska vara 120 px x 120 px.
Kontaktuppgifter Ange ditt företags e-mailadress, fysiska plats, och så vidare.
Dina inställningar Välj det land där ditt företag är registrerat. Detta påverkar din kategoriranking, då du rankas med andra företag på samma marknad.
  1. Klicka på Spara ändringar.

Obs: Om du vill ändra ditt företags webbsida behöver du skicka in en begäran om att slå ihop dina profiler som resultat av Rebranding. Om du uppdaterar informationen om din webbsida på ditt företagskonto ändras endast URL-länken, men inte själva texten.

Promotion-box

Du kan lägga till en Promotion-box som kan hjälpa dig att öka kundernas medvetenhet om ditt varumärke och din kundservice.

1. Från ditt företagskonto, gå till Inställningar > Offentlig profilinformation > Promotion-box.
  2. Välj en titel och  rubrik för ditt meddelande, och skriv in meddelandet. Du kan lägga till flera rubriker och detaljer.
  3. Du kan också lägga till en promotion-bild i boxen. Bilden ska ha en storlek på 255 px x 190 px  Du kan behöva uppgradera ditt konto för att få tillgång till den här funktionen.

1. Klicka på Spara ändringar.

Obs: Titel- och Meddelande-fälten stödjer inte HTML.

Garantibox

Om du erbjuder någon form av garanti (till exempel pengarna tillbaka, leverans inom 24 timmar eller problemfria returer) kan du uppmärksamma dina kunder på detta med hjälp av vår Garantibox.

1. Från ditt företagskonto, gå till Inställningar > Offentlig profilinformation > Garantibox.
  2. Lägg till relevant information i fälten för rubrik, teaser och garantidetaljer.

1. Välj en bild på 255 px x 190 px. Sedan klickar du på Spara och publicera.
  2. Du kan inaktivera din garantibox genom att klicka på Inaktivera.

Obs: Fältet garantidetaljer stödjer HTML, men fälten rubrik och teaser gör det inte.

Facebook Like-box

Bygg upp kundförtroende med en Facebook Like-box på din profilsida och ge omdömeslämnare en direkt länk till ditt företags Facebook-sida.

1. Från ditt företagskonto, gå till Inställningar > Offentlig profilinformation > Facebook Like-box.
  2. Lägg till länken till din Facebook-sida eller företagets sid-ID i adressfältet.
  3. För att se din Facebook Like-box klickar du på Förhandsgranska.
  4. Om du känner dig nöjd klickar du på  Publicera

Har du problem med att integrera Facebook Like-boxen?

Facebook Like-boxen är inte kompatibel med Facebook-sidor som har begränsningar aktiverade för vissa användare, t.ex. baserat på ålder eller land.

För att åtgärda detta:

1. Logga in på din Facebook-sida som administratör.
  2. Välj Inställningar i rullgardinsmenyn längst upp till höger.
  3. Ta bort alla begränsningar. Detta ger alla tillgång till din sida.
  4. När du har tagit bort begränsningarna ska integrationen fungera utan problem.