Så anpassar du din företagsprofil

Din offentliga profil är det första kunderna ser när de ska läsa eller skriva ett omdöme om ditt företag på Trustpilot. Använd din profilsida för att introducera ditt företag, visa vad ni har att erbjuda och tala om för kunderna hur de kan kontakta er.

Tips: Sökmotorer indexerar denna sida, så se till att hålla den uppdaterad.

Kom igång genom att ta dig till Trustpilot Business > Inställningar > Profilsida. Du kan anpassa följande avsnitt:

Grundläggande information

Under grundläggande information hittar du ditt företagsnamn, din företagsdomän och logotyp. Här kan du lägga till eller uppdatera dessa uppgifter. Undertill finns en dynamisk förhandsgranskning där du kan se hur informationen kommer att visas på din profilsida. När du är nöjd med hur det ser ut klickar du på Spara och publicera.

Bild på inställningarna för grundläggande information

Obs: Om du vill ändra din företagsdomän behöver du skicka in en begäran om att slå ihop dina profiler som resultat av rebranding. Om du uppdaterar din företagsdomän ändras endast URL-länken, men inte själva texten.

Din företagsbeskrivning

I din företagsbeskrivning kan du introducera ditt företag och berätta om ert utbud och syn på kundservice. Vi rekommenderar att du skriver en företagsbeskrivning på minst 200 ord. I förhandsgranskningen kan du se hur det kommer att se ut på din profilsida. Klicka på Spara och publicera när du är klar.

Bild på inställningarna för företagsbeskrivning

Verifiera företagsuppgifter

Genom att verifiera uppgifter om ditt företag främjar du transparens och du hjälper dina kunder att känna sig trygga när de interagerar med ditt företag. Alla uppgifter du verifierar visas i form av en checklista på din Trustpilot-profil. Du kan läsa mer om det här.

Bild på inställningarna för att verifiera företagsuppgifter

Kategorier

Gör det enklare för dina kunder att hitta ditt företag genom att lägga till kategorier. Du kan välja en primär kategori och upp till 5 ytterligare kategorier. Läs mer i denna artikel.

Bild på inställningarna för kategorier

Kontaktuppgifter

Fyll i den här sektionen för att dina kunder enkelt ska kunna hitta och kontakta ditt företag. Ange all relevant kontaktinformation och låt oss veta i vilket land ditt företag är registrerat. Detta hjälper oss att ranka ditt företag i rätt marknad och det påverkar din rankning i våra företagskategorier.

Bild på inställningarna för kontaktuppgifter

Plugins för dina kampanjer

Med Enhance-tillägget kan du skräddarsy din profil med plugins som visar upp din egen branding och länkar till dina företagssidor på sociala medier.

Promotion-box

Du kan lägga till en Promotion-box för att visa upp ditt varumärke och din kundservice.

Bild på inställningarna för promotionsboxen

1. Gå in på ditt företagskonto och gå till Inställningar > Profilsida och klicka på Promotion-box.
  2. Ge din Promotion-box en titel och fyll i rubrik och detaljer med meddelanden som du vill framföra om ditt varumärke eller din kundservice. Du kan lägga till flera rubriker och promotionsdetaljer genom att klicka på + Lägg till ytterligare ett meddelande.
  3. Lägg till en bild genom att klicka på Ladda upp.
  4. Klicka på Spara och publicera.

Obs: Denna funktion är endast tillgänglig via Enhance-tillägget.

Garantibox

Om du erbjuder någon form av garanti (till exempel pengarna tillbaka, leverans inom 24 timmar eller problemfria returer) kan du uppmärksamma dina kunder på detta med hjälp av vår Garantibox.

Bild på inställningarna för garantiboxen

1. Gå in på ditt företagskonto och gå till Inställningar > Profilsida och klicka på Garantibox.
  2. Ange en rubrik, teaser och detaljerad information.
  3. Lägg till en bild genom att klicka på Ladda upp.
  4. Klicka på Spara och publicera.

Du kan ta bort din Garantibox genom att klicka på Avpublicera.

Obs: Denna funktion är endast tillgänglig för dig som har Enhance-tillägget.

Facebook-plugin

Öka kundförtroendet genom att lägga till din offentliga Facebook-sida på din Trustpilot-profil.

Bild på inställningarna för Facebook-integrationen

1. Gå in på ditt företagskonto och gå till Inställningar > Profilsida och klicka på Facebook-plugin.
  2. Ange din Facebook-sidas webbadress i fältet.
  3. Klicka på Spara och publicera.

Du kan ta bort din Facebook-plugin genom att klicka på Avpublicera.

Obs: Denna funktion är endast tillgänglig för dig som har Enhance-tillägget.

Har du problem med att integrera din Facebook-plugin?

Facebook-integrationen är inte kompatibel med Facebook-sidor som har begränsningar aktiverade för vissa användare, t.ex. baserat på ålder eller land. Learn how to remove them here

När du har tagit bort begränsningarna ska integrationen fungera utan problem.

Föregående Verifiera din domän

Nästa Välj en kategori för din verksamhet