Analyze Följ

Med funktionen Analyze (Analysera) kan du följa hur ditt företags resultat utvecklas. Under flikarna Review ratings (Omdömen) och TrustScore kan du hämta data från december 2013 t.o.m. idag. Under fliken Invitations (Inbjudningar) kan du hämta data ändå från 2010.

Logga in på ditt företagskonto och klicka på Analytics i menyn till vänster för att komma åt funktionen Analyze. Klicka sedan på Analyze högst upp på sidan. Direkt nedanför ser du fyra flikar vars funktioner förklaras nedan:

Review ratings (Omdömen):

Distribution of stars (Distribution av stjärnor): Här kan du se företagets procentuella fördelning av stjärnor under den valda tidsperioden.

Vad betyder siffrorna i diagrammen?

• Average star rating (Genomsnittligt stjärnbetyg): Här kan du se ditt företags genomsnittliga stjärnbetyg per dag och per månad.
  • Distribution of star ratings (Distribution av stjärnbetyg): Företag får olika stjärnbetyg av olika kunder. Detta diagram ger dig en procentuell överblick över vilka stjärnbetyg ditt företag har fått per dag och per månad.
  • Table view (Tabellöversikt): Här kan du se den procentuella fördelningen av stjärnor under en specifik dag eller månad.
  • Number of reviews by star rating (Antal omdömen per stjärnbetyg): Här kan du se antalet omdömen per stjärnbetyg under en specifik dag eller månad.

Du kan se alla rader och exportera dem som en CSV-fil genom att klicka på View all rows (Se alla rader), markerat i bilden nedan:

Om du klickar på länken View all rows öppnas ett popup-fönster där du kan ladda ner datan i CSV-format.

TrustScore:

Klicka på TrustScore-fliken och se hur din TrustScore har utvecklats över tiden. TrustScore är ett poängvärde som räknas ut baserat på alla dina omdömen. Det visas på din företagsprofil och i din(a) TrustBox(ar). Observera att detta diagram utvecklas förhållandevis långsamt och att det därför krävs ett stort antal omdömen över en längre tidsperiod innan din TrustScore påverkas.

Number of reviews (Antal omdömen):

Här kan du se hur många omdömen du har fått under en specifik tidsperiod. Omdömena visas per källa, t.ex. omdömen mottagna via AFS-inbjudningar.

Table view (Tabellöversikt): Här kan du se antalet omdömen per källa under en specifik dag eller månad. Du kan exportera din omdömesdata som en CSV-fil genom att klicka på View all rows (Se alla rader) nedanför tabellen.

Om du klickar på länken View all rows öppnas ett popup-fönster där du kan ladda ner datan i CSV-format.

Invitations (Inbjudningar):

Invitations sent (Skickade inbjudningar): Här kan du se hur många inbjudningar du har skickat ut till kunder via Trustpilots inbjudningstjänst(er).