Hur Kontrollerar Vi Om Vår Feedback E-mail Innehåller Rätt Länk? Följ

Inbjudnings-e-mailen som skickas till dina kunder innehåller en länk till din företagsprofil på Trustpilot, där de kan lämna omdömen om sina köpupplevelser. Detta gäller även produktomdömesinbjudningar. Det är väldigt viktigt att du kontrollerar att denna länk fungerar, för att vara säker på att kunderna landar på rätt Trustpilot-sida.

Om du använder Trustpilots optimerade mallar behöver du inte bekymra dig om detta, då dessa är korrekt inställda. Om du däremot gör ändringar i de optimerade mallarna är det möjligt att länken modifieras, och därmed inte dirigerar kunden till rätt sida. Länken kan också vara bruten.

Kontrollera att inbjudningslänken i e-mailutskicken till dina kunder fungerar genom att först klicka på texten Klicka här för att betygsätta oss på Trustpilot. Klicka sedan på hyperlänk-ikonen i kontrollpanelen, eller dubbelklicka på själva länken för att öppna inställningarna.

Ett popup-fönster kommer att visas. Om länken är korrekt inställd kommer den att visas som i exemplet nedan.

Om inte måste du göra de ändringar som krävs för att ditt resultat ska motsvara detta exempel.