Bli den första att lämna ett omdöme om ett företag

När du vill skriva ett omdöme om ett företag på Trustpilot, kan det hända att företaget i fråga inte är registrerat än. I så fall kan du bli den första att lämna ett omdöme!

Så här går du till väga för att skriva det första omdömet om ett företag på Trustpilot:

1. Ange företagets namn i sökfältetTrustpilots webbsida. Behind_every_review_is_an_experience_that_matters.png
    2. Klicka på + Lägg till ny webbsida längst ner på resultatsidan. Ange företagets webbadress i webbsidefältet, t.ex. www.exempelföretag.com, och klicka på Lägg till webbsidaObs: Du behöver inte inkludera http:// eller https:// i fältet.
    3. Välj det antal stjärnor du vill ge företaget.
    4. Skriv ditt omdömeomdömessidan. När du är klar markerar du Informera (företagets namn) om ditt omdöme och anger företagets e-mailadress. Detta meddelar företaget att ditt omdöme kommer att publiceras på Trustpilot.

Obs: För att du ska kunna skriva ett omdöme om ett företag, behöver företaget ha en webbsida. Tyvärr kan du inte skriva ett omdöme om kiosken runt hörnet, såvida den inte har en webbsida.