Hur lämnar jag omdömen om företag som inte är registrerade på Trustpilot än?

Även om vi har fler än 160.000 företag registrerade på Trustpilot, kan det hända att du vill lämna ett omdöme om ett företag som inte är registrerat än. I så fall kan du själv lägga till företagsprofilen och bli den första att lämna ett omdöme.

Följ dessa enkla steg.

1. Kopiera företagets webbadress
  2. Klistra in webbadressen i Trustpilots sökruta och klicka på enter
  3. Du dirigeras då till den nya företagsprofilen, där du klickar på Skriv ett omdöme
  4. Lämna ditt omdöme genom att fylla i omdömesformuläret. När du är klar, markera rutan Vill du att företaget ska få vetskap om ditt omdöme? och fyll i företagets e-mailaddress. På så sätt får företaget reda på att du har lämnat ett omdöme om dem och att de har en profil på Trustpilot.