Hur lämnar jag omdömen om företag som inte är registrerade på Trustpilot än?

Även om vi har fler än 160.000 företag registrerade på Trustpilot, kan det hända att du vill lämna ett omdöme om ett företag som inte är registrerat än. I så fall kan du själv lägga till företagsprofilen och bli den första att lämna ett omdöme.

Följ dessa enkla steg.

1. Kopiera företagets webbadress
  2. Klistra in webbadressen i Trustpilots sökruta och klicka på enter
  3. Du dirigeras då till den nya företagsprofilen, där du klickar på Skriv ett omdöme

Du kan läsa mer om hur du lämnar omdömen i artikeln Hur skriver jag ett omdöme?.