Så hanterar du dina personliga inställningar och e-mailinställningar

På Trustpilot prioriterar vi transparens. Här kan du läsa transparensrapporten från 2022.

På Trustpilot prioriterar vi öppenhet, och att du ska ha så mycket kontroll över ditt konto som möjligt. I den här artikeln går vi igenom hur du hanterar både dina personliga inställningar och e-mailinställningar.

Hantera dina personliga inställningar

1. Logga in på ditt användarkonto på Trustpilot och klicka på din användarikon längst upp till höger. Välj Mina inställningar i rullgardinsmenyn.

1. Välj ett Land i rullgardinsmenyn under Personliga inställningar. Gå igenom villkoren och sekretesspolicyn. Kryssa därefter i rutan för att acceptera, och klicka på Spara ändringar.

1. Välj ett Språk för ditt konto i rullgardinsmenyn under Personliga inställningar. Klicka på Spara uppgifter.

Du kan läsa mer om hur du ändrar ditt användarnamn, din profilbild eller e-mailadressen för ditt konto.

Hantera dina e-mailinställningar

1. Logga in på ditt användarkonto på Trustpilot och klicka på din användarikon längst upp till höger. Välj Mina inställningar i rullgardinsmenyn.

1. Under E-mailinställningar kan du markera eller avmarkera vilken typ av e-mail du vill att Trustpilot ska skicka respektive inte skicka till dig.

E-mails som handlar om ditt konto är alltid aktiverade.

1. Klicka på Spara e-mailinställningar.