Så hanterar du dina personliga inställningar och e-mailinställningar

På Trustpilot prioriterar vi öppenhet, och att du ska ha så mycket kontroll över ditt konto som möjligt. I den här artikeln går vi igenom hur du hanterar både dina personliga inställningar och e-mailinställningar.

Hantera dina personliga inställningar

1. Logga in på ditt användarkonto på Trustpilot och klicka på din användarikon längst upp till höger. Välj Mina inställningar i rullgardinsmenyn.

1. Välj ett Land i rullgardinsmenyn under Personliga inställningar. Gå igenom villkoren och sekretesspolicyn. Kryssa därefter i rutan för att acceptera, och klicka på Spara ändringar.

1. Välj ett Språk för ditt konto i rullgardinsmenyn under Personliga inställningar. Klicka på Spara uppgifter.

Obs: Du kan läsa mer om hur du ändrar ditt användarnamn, din profilbild eller e-mailadressen för ditt konto.

Hantera dina e-mailinställningar

1. Logga in på ditt användarkonto på Trustpilot och klicka på din användarikon längst upp till höger. Välj Mina inställningar i rullgardinsmenyn.

1. Under E-mailinställningar kan du markera eller avmarkera vilken typ av e-mail du vill att Trustpilot ska skicka respektive inte skicka till dig.

Obs: E-mails som handlar om ditt konto är alltid aktiverade.
  1. Klicka på Spara e-mailinställningar.