Så ändrar du ditt användarnamn och dina kontoinställningar

I denna artikel kan du läsa om hur du ändrar ditt användarnamn och lösenord, samt hur du ställer in vilka e-mail du får från oss.

På Trustpilot strävar vi ständigt efter transparens, och detta gäller även för din användarprofil. Vi vill att du ska få så mycket kontroll som möjligt över din personliga information. Du kan:

Du kan även se och ladda ner din information som lagras på Trustpilot, och du kan radera ditt konto om du inte längre vill vara en del av Trustpilots community.

Så hittar du Mina inställningar:

1. Gå in på Trustpilots hemsida och klicka på Logga in för att logga in på ditt konto.
  2. För sedan muspekaren över ditt namn och välj Mina inställningar i rullgardinsmenyn.

Här kan du ändra dina personliga inställningar.

Personliga inställningar

Under Personliga inställningar kan du ändra ditt användarnamn.

• Skriv in ett användarnamn i Namn-fältet och klicka sedan på Spara uppgifter.

Du kan även ange valfri information såsom stad, land och kön, för att ge andra användare chansen att lära känna dig. Och om du har lust så kan du ladda upp en profilbild och lägga till en beskrivning av dig själv.

Obs: Om du vill koppla ditt konto till en annan e-mailadress, kan du skicka in en begäran till vårt supportteam.

E-mailinställningar

Välj vilka e-mail du vill få från oss i dina E-mailinställningar.

• Under Ditt bidrag till communityn väljer du om du vill få meddelanden om dina publicerade omdömen.
  • Allmänna uppdateringar består av information om förbättringar på Trustpilots plattform och inspirerande nyheter om hur du kan få ut mer av Trustpilot.

Obs: Kontosupport-mail är aktiverade som standard och kan inte avaktiveras. Detta är för att vi ska kunna skicka ett meddelande till dig om du exempelvis glömmer bort ditt lösenord och behöver återställa det.

Ändra lösenord

Obs: Om du har registrerat dig på Trustpilot med din e-mail efter den 11 november 2019, kommer du att få en ny 4-siffrig bekräftelsekod skickad till din e-mailadress varje gång du loggar in. Bekräftelsekoden används istället för lösenord.

Ändra eller uppdatera ditt lösenord under Ändra lösenord.

1. Skriv in ditt nuvarande lösenord i fältet Nuvarande lösenord.
  2. Skriv in ditt nya lösenord i fältet Nytt lösenord. Skriv sedan in det igen i fältet Bekräfta nytt lösenord och klicka på Ändra lösenord.

Har du glömt ditt lösenord? Inga problem. Du kan återställa det från inloggningssidan.