Hur ändrar jag mitt användarnamn och mina kontoinställningar? Följ

Följ stegen nedan om du vill ändra ditt användarnamn eller övrig profilinformation:

Om du skrev omdömet som svar på en omdömesinbjudan skapades det ett konto åt dig i samband med att du publicerade det. Vi skickade även ett välkomst-e-mail till dig vid samma tillfälle. Varje omdöme måste vara kopplat till en profil, som i sin tur måste vara kopplad till en riktig person. Detta innebär även att du har möjlighet att logga in på ditt konto för att ändra ditt användarnamn och dina profilinställningar. Du loggar in på din profil antingen genom att klicka på länken i ditt välkomst-e-mail eller genom att ange den e-mailadress din omdömesinbjudan skickades till och begära ett nytt lösenord. Nu när du har dina inloggningsuppgifter kan du följa guiden nedan.

1. Gå till Trustpilot.se och logga in på ditt användarkonto genom att klicka på Logga in längst upp till höger.

2. När du loggat in klickar du på din profilbildsikon längst upp till höger för att öppna rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på Mina inställningar.
  4. Du landar nu på en sida med dina personuppgifter, där du kan ändra ditt namn och dina profilinställningar.
  5. Klicka på Spara uppgifter.