Hur ändrar jag mitt användarnamn och mina kontoinställningar?

I denna artikel går vi igenom hur du ändrar ditt användarnamn och dina kontoinställningar. Du kan bland annat läsa om hur du får tag på dina inloggningsuppgifter om du har tappat bort dem.

Jag har tappat bort mina inloggningsuppgifter

Om du inte kan dina inloggningsuppgifter kan det vara för att ditt konto genererades automatiskt när du svarade på en omdömesinbjudan.

Om du lämnade ett omdöme som svar på en inbjudan ska det ha skapats ett konto åt dig när du publicerade omdömet. Du bör då ha fått ett välkomst-e-mail från oss.

För att få tillgång till ditt konto kan du antingen:

Leta upp välkomst-e-mailet från Trustpilot och klicka på länken,

ELLER

Använd den e-mailadress som omdömesinbjudan skickades till för att återställa ditt lösenord.

Varför måste jag logga in för att kunna lämna ett omdöme?

På Trustpilot tar vi första halvan av vårt namn på största allvar.

Transparens och rättvisa genomsyrar all vår verksamhet, och därför måste vartenda omdöme på vår sajt vara kopplat till en profil, som i sin tur är kopplad till en verklig person.

Så, hur ändrar jag mina uppgifter?

1. Gå till Trustpilot.se och logga in på ditt konto genom att klicka på Logga in längst upp till höger, eller klicka på följande knapp för att komma direkt till vår inloggningssida: .
  2. När du loggat in klickar du på din profilbildsikon, som även den är placerad längst upp till höger, och öppnar rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på Mina inställningar.
  4. Du omdirigeras nu till en sida där du kan ändra dina personuppgifter, bland annat ditt användarnamn och dina kontoinställningar.
  5. Glöm inte att klicka på Spara uppgifter innan du lämnar sidan.