Så här skapar och anpassar du dina e-mailinbjudningar

Om du vill ha ett skräddarsytt inbjudnings-e-mail som passar ditt varumärke kan du anpassa vår optimerade mall. Du kan modifiera texten, färgen och typsnittet, samt lägga till ditt företags logotyp.

Följ dessa enkla steg:

• Gå till Inbjudningar
  • Klicka på Redigera din mall
  1. För att välja språk till mallen klickar du på Välj mall. Välj önskat språk och klicka därefter på Fortsätt.
  2. För att anpassa din mall:
    • Klicka på Redigera
    • Ange ett Namn för mallen
    • Klicka på Spara

Nu befinner du dig i redigeringsläge.

1. Anpassa din mall genom att använda Verktygsfältet. Du kan använda speciella platshållare i e-mailet som fylls i med rätt data när vi skickar det.
    • [Name] Kundens namn (eller "kund" om namnet är okänt).
    • [Link] Omdömeslänken.
    • [DomainName] Domänens namn
    • [Order] Referensnumret.
    • [UnsubscribeLink] Den obligatoriska avregistreringslänken.
    • [Stars] Trustpilots stjärnbetygselement.
  2. När du har gjort dina ändringar Sparar du din mall. Du är nu redo att Skicka inbjudningarna, eller att skicka en testinbjudan till din e-mailadress.

Så här kommer e-mailinbjudan att se ut:

Du hittar din anpassade mall genom att klicka på Välj mall. Du kan ändra din mall när du vill.