Så redigerar du en inbjudningsmall

Tillgängligt för:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Har du inte tillgång till denna funktion? Uppgradera nu!

Vill du skapa en e-mailinbjudan som matchar ditt företags varumärke? Anpassa vår optimerade e-mail-inbjudningsmall för att utforma din egen omdömesinbjudan.

När du bjuder in folk till att lämna omdömen är det viktigt att skicka ut en tilltalande inbjudan som dina kunder vill svara på. Om du har ett Pro- eller Enterprise-paket kan du redigera våra befintliga inbjudningsmallar för att skapa anpassade omdömesinbjudningar. Det är bara att kopiera en befintlig Trustpilot-mall och anpassa den efter tycke och smak.

Ingen fara om du inte har ett Pro- eller Enterprise-paket. Du kan fortfarande skicka inbjudningar med våra optimerade mallar. Trustpilot underhåller och optimerar dessa noggrant testade mallar för att du ska uppnå högsta möjliga konverteringsgrad.

Kopiera en befintlig mall

För att skapa en anpassad omdömesinbjudan behöver du först kopiera en befintlig mall.

1. Logga in på ditt företagskonto och klicka på Samla in omdömen och välj sedan fliken Redigera din mall.
  2. Klicka på Välj mall. Under Trustpilots optimerade mallar väljer du ett språk från rullgardinsmeny. Välj en mall från listan och klicka sedan på Välj denna mall.
    • För företagsomdömesinbjudningar måste du använda en inbjudningsmall för företagsomdömen.
    • För produktomdömesinbjudningar måste du använda en inbjudningsmall för produktomdömen.
  3. Klicka på Redigera mall. I rutan Spara mall som byter du namn på mallen i textfältet och klickar sedan på Spara.

Redigera mallen

Nu när du har sparat en kopia av mallen kan du börja anpassa den och göra den till din egen.

• Redigera texten i textredigeraren och använd verktygsfältet för att formatera din text. Textredigeraren är enkelt utformad och liknar de flesta andra textredigerare så att du enkelt kan ändra texten enligt dina behov.
  • Vill du lägga till ditt företags logotyp i mallen? Följ instruktionerna i denna video.

Platshållare

En platshållare är ett stycke text som Trustpilots inbjudningssystem ersätter med motsvarande data som t.ex. en kunds namn eller din webbsidas domännamn.

Här kan du läsa om de platshållare du kan använda i dina e-mailinbjudningar och vilken information som ersätter platshållaren när meddelandet skickas. Se till att använda platshållarna exakt så som som de visas här. Om du ändrar de kommer de inte att fungera som de ska.

Platshållare Beskrivning Inbjudningsmall för företagsomdömen Inbjudningsmall för produktomdömen
[Name] Kundens namn. Visar 'kund' om namnet är okänt.
[Link] Länken till företagsomdömesformuläret
[Stars] Trustpilots stjärnbetygselement för företagsomdömen
[Products] Bild, namn och en omdömesknapp för alla produkter i beställningen
[DomainName] Företagets domännamn
[Order] Beställningens referensnummer
[UnsubscribeLink] Den obligatoriska avregistreringslänken

Tips: Platshållaren [Stars] infogar en CTA-knapp (call to action) i din e-mailinbjudan. Våra användartester har visat att detta är ett mycket effektivt sätt att uppmuntra människor till att lämna ett omdöme. När en kund klickar på en stjärna öppnas omdömesformuläret där stjärnvalet syns och kunden kan fylla i omdömesformuläret direkt.

Frågor och svar - Inbjudningar

Kan jag testa min inbjudningsmall innan jag använder den?

Absolut! Efter att du har sparat dina ändringar i mallen kan du testa din e-mailinbjudan.

• Klicka på Skicka test-e-mail till (din e-mailadress) för att testa din e-mailinbjudan.

Du kommer då att få en testinbjudan från e-mailadressen som du valde att ha som din Avsändar-e-mail när du ställde in dina inbjudningar. Du kan testa alla länkar e-mailet innehåller, inklusive omdömeslänken.

Om du är nöjd med din e-mailinbjudans innehåll och utseende, kan du Spara mallen i Trustpilot Business.

Hur kommer e-mailet att se ut när mina kunder får det?

Om du vill se hur din inbjudan kommer att se ut för dina kunder kan du förhandsgranska din e-mailinbjudan.

• I mallredigeraren klickar du på Förhandsgranska e-mail längst ner på sidan.

Kan jag redigera min anpassade mall efter att jag har sparat den?

Absolut! Du kan alltid hitta och redigera din anpassade mall. Logga in på ditt företagskonto, klicka på fliken Redigera din mall och sedan Välj mall. Välj din anpassade mall, gör dina ändringar och spara.

Obs: Ändringar du gör i en mall påverkar de inbjudningar som ännu inte har skickats, inklusive de som har status Köad för leverans i inbjudningshistoriken.