Så här gör du för att få aviseringar om dina omdömen

För att kunna svara snabbt på dina kunders omdömen kan du ställa in så att du får en avisering varje gång du får ett nytt omdöme, eller varje gång ett äldre omdöme uppdateras.

Följ dessa steg för att ställa in din aviseringar:

1. Logga in på ditt företagskonto.
  2. Klicka på inställningshjulet längst upp till höger och välj Aviseringar.
  3. Du kan välja mellan flera olika aviseringsalternativ. Välj vilka aviseringar du vill ta emot och klicka på Spara ändringar.

E-mailaviseringar till andra

Här kan du ställa in så andra i din organisation mottar kopior på dina aviseringar om företagets omdömen. Ange en e-mailadress i taget i fältet och klicka på Lägg till e-mailadress.

Detta är särskilt användbart om du har ett helt team som sköter kundservicen och svarar på omdömen.

Du kan också ta bort e-mailadresser genom att klicka på papperskorgsikonen.

Observera att det är till den e-mailadress som du använder för att logga in på ditt företagskonto som vi automatiskt skickar dina omdömesaviseringar.