Så här gör du för att få aviseringar om dina omdömen

Om du vill kunna svara dina kunder snabbt kan du ställa in dina aviseringar så att du meddelas när du får ett nytt omdöme eller när ett befintligt omdöme uppdateras.

Så här ställer du in dina aviseringar:

1. Logga in på ditt företagskonto.
  2. För muspekaren över ditt namn och klicka på Aviseringar i rullgardinsmenyn.
  3. Du kan välja mellan flera olika aviseringsalternativ. Markera de aviseringar som är mest relevanta för dig, och klicka därefter på Spara ändringar.

Skicka aviseringskopior till andra

Du kan också skicka kopior på alla omdömesaviseringar till en extern e-mailadress, t.ex. om du vill att någon inom företaget som inte har tillgång till företagskontot, såsom en PR- eller kommunikationsmanager, ska kunna hålla sig à jour med era omdömen.

Så här skickar du kopior på omdömesaviseringar till en extern e-mailadress:

• Fyll i en e-mailadress i adressfältet under Aviseringar > Skicka e-mail till dina kollegor om nya omdömen och klicka på Lägg till e-mailadress.

Om du vill ta bort en mottagare klickar du på papperskorgsikonen till vänster om e-mailadressen.

Kom ihåg att samtliga mottagare på denna lista får kopior på varenda avisering.

Obs: Alla som har tillgång till företagskontot kan själva hantera sina aviseringar, så du bör inte skicka aviseringskopior till dem via denna funktion. Du kan för övrigt behöva uppgradera ditt konto för att få tillgång till funktionen.