Så här gör du för att få aviseringar om dina omdömen

Denna funktion ingår i Standard-paketet.

Uppgradera nu

Om du vill kunna svara dina kunder snabbt kan du ställa in dina aviseringar så att du meddelas när du får ett nytt omdöme eller när ett befintligt omdöme uppdateras.

Så här ställer du in dina aviseringar:

1. Logga in på ditt företagskonto.
  2. För muspekaren över ditt namn och klicka på Mina e-mailaviseringar i rullgardinsmenyn.

1. Du kan välja mellan flera olika aviseringsalternativ. Markera de aviseringar som är mest relevanta för dig, och klicka därefter på Spara ändringar.