Kopiera och klistra in inbjudningar från ditt kalkylark

Kopiera och klistra in, från ett kalkylark: Det bästa stället att kopiera och klistra in från, är ett Microsoft Excel eller Google-kalkylark. Du kan också kopiera och klistra in, från andra dokument.

Flikar, kommatecken eller semikolon: När du kopierar och klistra in från ett kalkylark, blir datan automatiskt åtskilda av flikar. Om du exporterar dina data från ett annat ställe, kan du välja mellan flikar, kommatecken eller semikolon som skiljetecken.

Kolumner måste vara i rätt ordningsföljd: För att kopiera och klistra in från ett kalkylark, måste du se till att kolumnerna är i rätt ordningsföljd. Vi tar endast emot data i följande ordning: E-mail i den första kolumnen, sedan namnet och slutligen order-ID.