Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Sök på Trustpilots Supportcenter för att läsa om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxar och produktomdömen, samt för att se steg-för-steg-guider som visar hur du redigerar dina omdömen och kontoinställningar

Specialtecken för Order IDs Följ

Vissa specialtecken är inte tillåtna för order ID när du använder Bjud in dina tidigare kunder modulen, ställer in AFS eller Unique Link.

Här är en översikt av vad som är tillåtet och inte tillåtet:

Tillåtet
! @ £ ¤ $ / - _ : ; ?  \  | . ,  [] () {}
Inte tillåtet
# * + " % &
Om namnet innehåller några av följande icke tillåtna tecken, nämnda i dokumentet, kommer inbjudningslänken meddela ett server-fel när du klickar på den.

En icke-fungerande omdömeslänk kommer att se ut så här:

En fungerande omdömeslänk kommer att se ut så här:

Kontakta support