Så gör du för att lägga till eller ta bort användare från ditt företagskonto på Trustpilot

Denna funktion ingår i Standard-paketet.

Uppgradera nu

Kanske vill du att flera personer ska ha tillgång till ditt företagskonto på Trustpilot, för att fördela ansvarsområden som t.ex. att ladda upp kunddata eller besvara omdömen. Därför har vi gjort det enkelt för dig att administrera behörigheter och lägga till flera användare.

I denna artikel går vi igenom hur du lägger till och tar bort användare, samt hur du tilldelar användarroller.

Så lägger du till en användare

  1. Gå in på ditt företagskonto > Inställningar > Användaradministration och klicka på Bjud in en ny användare.
  2. I rutan Bjud in en användare till detta konto skriver du in den nya användarens e-mailadress i fältet Användarens e-mail. Välj användarens språk från rullgardinsmenyn, tilldela användaren en roll och ange vilka de domäner/platser som användaren ska få tillgång till. När du är klar klickar du på Bjud in användare.
  3. Den nya användaren får ett verifieringsmail. Hen behöver öppna mailet och klicka på Skapa ditt konto.
  4. Under Ställ in lösenord behöver användaren ange ett Lösenord, godkänna Trustpilots Villkor och sedan klicka på Slutför installation.

Så tar du bort en användare

  1. Gå in på ditt företagskonto > Inställningar > Användaradministration.
  2. Klicka på användarens namn. Välj sedan Radera användare längst ner på sidan.

    Obs: För att kunna se detta alternativ behöver du tillgång till samtliga domäner för företaget i fråga. 

  3. Om du inte har möjlighet att klicka på Radera användare under Domäner, behöver du avmarkera alla domäner och klicka på Uppdatera.